HD kanaler - Oversigt over TV udbydere


Omdømme 2
Hej allesammen,

 

digitalt.tv har fået lavet en oversigt over, hvilke HD kanaler de enkelte TV udbydere for tiden stiller til rådghed til deres kunder.

 

http://digitalt.tv/hdtv-indeks-hvem-har-flest-hd-kanaler/

 

man kan vel kun sige... kom nu med ind i kampen TDC TV - jeres datterselskab YouSee tilbyder nu 34 HD kanaler mens i kun har sølle 16...

 

og igen er der ingen info at finde om tiltag eller lignende hos TDC TV - hvor andre selskaber kommer med tiltag hele tiden, kommer i blot med omstruktureringer af pakkerne samt hævning af priser...

jeg er godt nok blevet træt af jeres uvilje til at udvikle dette ellers glimrende produkt. Heldigvis har jeg lige fået gravet fiber ind, så hvis der snart ikke sker noget nyt, så har i tabt mig som kunde. 

 

er jeres presseafdeling egentlig blevet lukket i starten af marts ?

 

http://om.tdc.dk/presse/pressemeddelelser/

 

hilsen

 

Flemming

 

 

 


4 Kommentarer

Omdømme 4
Hej Flemming

Tak for dit indlæg.

Omkring HD, så har jeg sendt dit ønske om flere kanaler videre. Der er pt ikke meldt nye HD kanaler på vej.

Omkring presse, så er de skam ikke lukket: http://presse.tdc.dk/

Hilsen Martin

Er der nogen der ved hvilke HD kanaler som der findes i deres streamingsløsning?
Jeg har fundet en oversigt over tv-udbydere her http://tv-pakken.dk/webtv-streaming

Lige nu har jeg selv TDC homeDuo og har overvejet at bestille TDC's webTV derfra, men er ikke sikker på hvad udvalget er kvaliteten er på deres kanaler og programmer.

Hej optiguy

Med hensyn til kvaliteten på HD kanalerne, så er den egentlig rimelige. Men udbudet af programmerne er ret begrænset. Du vil f.eks. ikke kunne modtage DR1 i HD kvalitet, kun en meget ringe SD kvalitet, med dårlig MPEG encodning, så du vil opleve pixelering ved komplekse signaler, såsom div. Lyseffekter ved shows, hurtige bevægelser i billedet. Jeg overvejer meget om det er det rigtige valg jeg har gjort, da jeg ikke er tilfreds med den ringe kvalitet. Og desværre når man henvender sig til kundeservice for at få gjort noget ved tingene, sker der intet. Men får afvide at en genstart af router og TV box nok hjælper.
Hej Boehm

Tak for svaret Glad humørikon Det var lige præcis en så teknisk beskrivelse jeg havde brug for.
Jeg har nemlig selv haft de problemer og derfor jeg laver lidt research nu.
Kundeservice er desværre ikke til meget hjælp. De kender kun de svar som der nu står i deres system, efter min erfaring. 

Jeg har selv et 40" plasma fjernsyn, hvilket har en fornuftig kvalitet igennem netflix (Over apple TV), dog har de kun muilghed for at streame film og serie. Desværre ikke TV-kanaler med planlagte programmer.

Besvar