hastighed


hastighed med kabel - over 16 mbps. hastighed trådløs - lidt over 8 mbps. signalstyrke 100. Hvad kan problemet være .


2 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

jeg regner med at det er internet hastighed du taler om.

der er ikke noget problem, trådløs er gennerelt langsommere end kabel, derfor vil du med højhastigheds forbindelser kunne rende ind i den type "fejl".

trådløs netværk ligge også i en mere ustabil milijø(luften) hvor der er mange ting der kan forstyre, det kan derfor være at det vil hjælpe hvis du skifter kanal på dit trådløse Netværk.

men der kan være mange grunde til at du oplever en langsommere hastighed, typisk vil det være lokale forhold hjemme ved dig.

der er jo en grund til at det anbefales at man køre på en kablet forbindelse når man måler sin hastighed.

Hej,

Det er korrekt hvad miela1 skriver.. Der er mange faktorer der spiller ind for at opnå den højest mulige hastighed på trådløse netværk.

Men de fleste trådløse netkort af nyere dato kan køre 54Mbit. Så umiddelbart kunne det tyde på at dit trådløse netkort er af lidt ældre dato, så den ikke kan opnå 54Mbit. 8Mbit ville normalt kunne opleves med et 22Mbit trådløst netværkskort, hvor en eller flere af nedenstående ting gør sig gældende.

1. Signalstyrken - Kun ved 100% signal kan den højeste hastighed opnås.

2. Interferens - Andre elektroniske apparater der forstyrrer signalet (radio, mobiltelefon osv)

3. Mixed Mode - De fleste trådløse netværk kører som standard i Mixed Mode, hvilket betyder at den er kompatibel med ældre trådløse netværkskort, der kun kan køre eksempelvis 22Mbit. For at være sikker på at opnå max hastighed skal man sætte routeren / access point til 802.11g, hvis man ved man har et 54Mbit trådløst netkort. Men er der så flere trådløse PCer der skal kobles på skal de også understøtte 802.11g ellers kan de ikke komme på.

4. Flere trådløse enheder forbundet. De skal så dele den trådløse hastighed der er til rådighed, ligesom på kablede netværk.

5. Overhead - Det er meget teknisk at forklare hvad det præcis er, men det er en blanding af ventetid og pakketab som opstår på trådløse netværk i meget højere udstrækning end på kablede netværk. Hvis du ikke har problemer med engelsk, kan følgende artikel give et godt overblik over hvad overhead er for en fisk: http://wirelesslanprofessionals.com/why-is-the-wireless-network-slow-overhead-issues/

Sidst men ikke mindst er der også en kvalitetsforskel på forskellige routere / access points, hvor nogle kan trække lidt mere hastighed og er bedre til at håndtere overhead. Men det er også kun noget man finder ud af ved enten erfaring eller læser andres erfaringer med forskellige produkter.

Besvar