Har kikket og kikket men

  • 13 september 2010
  • 1 kommentar
  • 241 visninger

Er der et sted på TDC net, hvor jeg kan se hvad jeg burde kunne gå på nettet med. Har forsøgt mig med hastighedsmåleren, men den viser meget forskellige udslag. I området mellem 2 mibt og 130000 mbit. I gamle dage kunne jeg indtaste tlf eller adresse og få oplyst hvad jeg max kunne trække. Har spurgt om jeg kan komme på en mailliste når hastigheden i mit område blev sat i vejret - MEN det kunne der ikke blive tale om.

 

Nogen bud??

Har jeg overset noget der står med småt??

 

CK[i]


1 Kommentar

Hvis du har Bredbånd over kobbernettet (ADSL), så er det først og fremmest længden af det kabel, der løber fra  din adresse til den telefoncentral eller det gadeskab, som din ADSL er koblet ind på, som er afgørende for hvor stor hastighed du kan opnå.

Der findes ikke nogen hjemmeside, som kan fortælle dig hvad du max kan få i hastighed. Der er du nødt til at kontakte din udbyder, som så kan måle hvad der er muligt.

Det lyder som om du allerede har en ADSL-forbindelse. Typisk vil der være både en minimums- og maximumshastighed defineret på det abonnement du betaler for. Du kan teste din REELLE hastighed på TDC's hastighedstest: http://hastighedstest.tdc.dk. en anden udemærket side til hastighedstest er http://speedtest.net.

Når du tester din hastighed, bør resultatet være stabilt, dvs der skal ikke være de store udslag du beskriver. (forudsat at du ikke downloader/uploader mens du laver testen). Der kan være mange årsager til at din hastighed svinger, og man kan hverken udelukke fejl i dit eget udstyr, eller fejl på selve internetforbindelsen.

Besvar