Fri data frem til 31. maj


Omdømme 6
Badge +3
De næste 3 måneder får du mulighed for, at gå helt data-amok. Vi giver nemlig alle YouSee kunder fri data helt frem til 31. maj 2016. Det sker som en markering af, at YouSee og TDC slår sig sammen til ét fælles teleselskab.

Med fri data kan du streame, høre musik og gå på nettet lige så meget du vil fra telefonen, uden at tænke på, om du rammer et dataloft. Det giver dig desuden muligheden for at afprøve danmarks bedste netværk, uden begrænsninger.

Fri data gælder alle eksisterende YouSee mobil-kunder, som i forvejen har inkluderet data i mobilabonnementet.

Læs mere om, hvorfor vi giver fri data lige her: Fri data til alle mobil-kunder

Rigtig god fornøjelse :)

/Nikolaj


3 Kommentarer

Min datters abb er Yousee pr minut + datatrappen. Hun har også fået SMS om at hun har fri data indtil maj. Men der er alligevel efterfølgende blevet trukket penge fordi hun stiger op ad datatrappen. Hvordan hænger det lige sammen ?

Mvh

 Palle Madsen

Omdømme 6
Badge +3
Hej 
 • 

  Når du har en tillægspakke med data, så har du også fri data frem til 31. maj. Dette gælder data, men ikke taletid, som stadig vil blive faktureret efter normal procedure.

  Hvis du oplever at blive fratrukket penge for data i perioden 1. marts til 31. maj på dit abonnement, så tag endelig kontakt til os, så vi kan rette op på det :)

  Vh

  Nikolaj

 • Hej Nikolaj.

  Tak for svaret.

  Der er blevet trukket én gang for meget allerede.

  Jeg skriver en mail.

  😎 Palle

  Besvar