Forstærkning af signal


Vi har lige fået installeret trådløst netværk, men da vi bor på en 4 længet gård og forbindelsen er på 1. etagen i hovedhuset er forbindelsen ikke super god i den ene længe, hvor vi bor. Vi har vores egen router herude da vi har brugt kabler før jo - men er det muligt at få en forstærker herud, eller forbinde de to routere så forbindelsen/hastigheden herude bliver hurtigere? Der er næsten intet signal, så den har svært ved at finde det og hopper nemt af. 


2 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

Begge dele er muligt, jeg vil dog anbefale at du får en range extender.

http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?q=Range+extender&sp=all&pid=4180887

grunden er at med 2 routere har du faktisk 2 netværk selv om du så bare kalder dem med sammen navn, det vil derfor være mere besværligt at komunikere mellem de 2 netværk, hvor det med en range extender er det samme netværk som bare bliver "forstærket" med en længere rækkevide.

Hej Nannavh

Du kan godt bruge din gamle router, det man skal være opmærksom på er, at wan porten på den anden router ikke bruges, hvis du skal kunne tilgå printer, TDC Homedisk eller lignende på "hovedrouteren"

kort sagt lan kablet skal i lan porten på routeren, dertil skal dhcp være slået fra i den gamle router samt den må ikke have ip adressen 192.168.1.1 som er den ip TDC Homeboksen har.

Besvar