Firefox og TDC sikkerhedspakke arbejder ikke sammen


Efter jeg har installeret TDC Sikkerhedspakke ( F-secure ) kører Firefox 13.0.1 meget langsom og det er umuligt af download filer.  Hvis jeg kører en hastighedstest - TDC egne ) er hastigheden MEGET lav 1,3 Mb i download

.

 

Tilføjelser jeg har i firefox er følgende:
Se billede for plugins : http://gupl.dk/681524/

Se billlede for tilføjelser : http://gupl.dk/681525/

 

Jeg har forsøg at lave en total nedlukning af Windows Firewall og Windows Defender.  Under "Administration" - "Tjenester" har jeg deaktiveret begge programmer.

 

Desuden har jeg lavet en total afinstallering af TDC Sikkerhedspakke, genstarten computeren, og firefox køre med fuld speed igen.  Efter geninstallering af TDC sikkerhedspakke er problem opstået igen.

 

 

Ønsker hjælp til en løsning


3 Kommentarer

Omdømme 1
Hej Stonefox

Tak for dit indlæg.

Jeg beklager at du oplever problemer med din TDC Sikkerhedspakke og jeg vil meget gerne forsøge at hjælpe dig.

Noget tyder på at vi skal have fejlrettet problemet her fra og kan vi ikke løse det, fejlmelder vi videre til fSecure der er leverandør af vores sikkerhedspakke.

Derfor synes jeg at du skal tage kontakt til vores hotline, du finder kontaktoplysningerne her:

www.tdc.dk/kontakt

Hilsen Line

Hej

Jeg bruger ikke længere jeres Sikkerhedspakke, da den gav for store problemer. Er gået over til Avira, som lige har vundet I en test af 18 virusprogrammer, og så er den gratis:-)

ja ens pc bliver en del langsom af tdc sikkerhedspakke og er ofte i konflikt med ens windows firewal men min erfaring med avira er også dårlig da man ikke kan afinstallere den totalt når man skal skifte til en nyere udgave eller andet sikkerhedsprogram

Besvar