Svar

Facetime på iPhone 4


  • Deltager
  • 0 kommentarer
TDC har for et stykke tid siden udsendt operatør instillinger der bl.a. fjerner muligheder for at benytte Facetime funktionen på iPhone.

 

Hvornår forventes denne fejl at være løst ?

icon

Bedste svar af mosje 14 september 2010, 15:36

Problemet med Facetime blev løst den 3. September, hvor der blev sendt nye operatørindstillinger ud.Facetime skal herefter aktiveres under ”Indstillinger –> Telefon”.Det er vigtigt at huske på, at Facetime ikke figurerer som en selvstændig applikation, men er en opkaldsmulighed under eksempelvis ”Kontakter” og "Telefon", og at Facetime kun fungerer over wifi.mvhMorten JensenTDCSe original

5 Kommentarer

Problemet med Facetime blev løst den 3. September, hvor der blev sendt nye operatørindstillinger ud.

Facetime skal herefter aktiveres under ”Indstillinger –> Telefon”.

Det er vigtigt at huske på, at Facetime ikke figurerer som en selvstændig applikation, men er en opkaldsmulighed under eksempelvis ”Kontakter” og "Telefon", og at Facetime kun fungerer over wifi.

mvh

Morten Jensen

TDC

Nu får min kæreste også snart iPhone 4 og vi er spændte på facetime.

Men vi kom til at tænke på, om det koster noget at lave et facetime kald? I mit hoved skulle det ikke koste ekstra, da det kræver Wi-Fi, men ville lige tjekke for en sikkerheds skyld.

Det er korrekt Ensey

Det koster ikke noget at lave et Facetime opkald, da det som du selv skriver, foregår over wifi.

mvh

Morten Jensen

TDC

Hej TDC,

Jeg har fået mig en Iphone 4, og har googlet lidt omkring det med FaceTime, men under mine indstillinger kan jeg ikke aktivere Facetime, selve kanppen er væk?

Tak

hej jeg kan ikke modtage billede, kun lyden går igennem på face time, der står at videoforbindelsen genoptages, men min modtager kan godt se mig ?????????????:

Besvar