Svar

Eurovision album på TDC play (på iphone) - hvorfor er der kun 28 numre med???


Når jeg søger samme album på tdcplay.dk er der 43 numre...

icon

Bedste svar af TDCMusik 16 maj 2011, 16:25

Hej PemaGrunden til, at du kun kan finde 28 af de 43 numre på din Iphone er, at albummet er "bundled". Det vil sige, at der er nogle af numrene, man kun kan hente, hvis man henter hele albummet. Man kan altså ikke hente dem enkeltvis. Det er et rettighedsspørgsmål hos pladeselskabet, som vi desværre ikke kan gøre noget ved. Og heldigvis gælder det ikke særlig mange album, men Grand Prix-albummet er desværre ét af dem.På web har man mulighed for at downloade hele albummet som en helhed, og på den måde kan man få alle 43 numre. Men på telefonen streamer man i praksis numrene enkeltvis - også selvom man vil have hele albummet. Det rammer de bundlede numre, som således ikke kan hentes. Desværre.Jeg håber du kan bruge svaret.Mange hilsnerJesper Nykjær KnudsenMusikredaktør, TDC PlaySe original

2 Kommentarer

Hej Pema

Grunden til, at du kun kan finde 28 af de 43 numre på din Iphone er, at albummet er "bundled". Det vil sige, at der er nogle af numrene, man kun kan hente, hvis man henter hele albummet. Man kan altså ikke hente dem enkeltvis. Det er et rettighedsspørgsmål hos pladeselskabet, som vi desværre ikke kan gøre noget ved. Og heldigvis gælder det ikke særlig mange album, men Grand Prix-albummet er desværre ét af dem.

På web har man mulighed for at downloade hele albummet som en helhed, og på den måde kan man få alle 43 numre. Men på telefonen streamer man i praksis numrene enkeltvis - også selvom man vil have hele albummet. Det rammer de bundlede numre, som således ikke kan hentes. Desværre.

Jeg håber du kan bruge svaret.

Mange hilsner

Jesper Nykjær Knudsen

Musikredaktør, TDC Play

Tak for meget hurtigt svar.

Dit svar giver mening - men ærgerligt er det da...

Besvar