Enheder kobler på og af


Vi har 7 computere, 2 mobiltelefoner og 1 printer, der har mulighed for at koble op på nettet. De to mobiltelefoner og printeren er konstant tilsluttet og den ene computer er koblet op med kabel, mens alle andre enheder tilslutter trådløst. Og flere af computerne er ofte slukket.

Mit problem er, at den ene computer ind imellem har problemer med at komme på nettet, selv om den godt kan se netværket og signalstyrken er udmærket. Problemet er dog aftaget de sidste par dage, men nu har min Samsung Galaxy overtaget problemet, idet den kan se netværket og kan se, at signalstyrken er fremragende, men den står bare og "Henter IP-adresse".

Mit spørgsmål er, om der er grænser for, hvor mange enheder, der kan kobles op på routeren? Det er en TDC Homebox Sagecom.


3 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

Ja der er enoøvre grandse på hvormange du kan koble på, men den er du langt fra at nå.

jeg tror dit problem er at dine enheder står og kunkurer om de samme IPadresser, jeg vil derfor sige at du skal prøve at tilslutte dine enheder med en stadisk(fast) ipadresse.

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=23676

Mange tak for dit hurtige svar. Jeg kan ikke logge på 192.168.1.1. Vi har TDC Erhverv, jeg ved ikke, om det kan være derfor?

Omdømme 6
Hej,

det gør ikke så meget, du kan sette dine computere op til at tage en bestemt IP.(det kan godt ske at der er et mindre antal IP adresser i medarbejder bredbånd)

 prov at se den her vejledning.

http://kundeservice.tdc.dk/erhverv/publish.php?id=25540

jeg vil anbefale at spørger på din arbejds plads først.

igen hvis det ikke virker skal du gå til din arbejdsplads IT ansvarlige.

Besvar