Download problemer

  • 23 november 2010
  • 1 kommentar
  • 143 visninger

Hej

Jeg har problemer med at downloade på min computer, bl.a. fra YouTube. Når jeg klikker på et emne, så downloades meget hurtigt en mindre del af den samlede fil, hvorefter download går i stå. Jeg oplever også samme problem, hvis jeg siger ja til en opdatering af iTunes, Adope Flash Player etc. Download går igang som det skal, men går derefter i stå efter kort tid, hvorefter der meldes fejl.

Mit udstyr er som følger:

- Computeren er en HP Elite HPE-030sc som er ca. 10 md. gammel.

- Modem (ADSL fra TDC), Efficient Networks Speedsteam 5100

- Router, Netgear 54 Mbps - Wireless Router, WGR614 v2. Computeren er tilsluttet via kabel

- Styresystem: Windows 7

- Sikkerhedsprogram: F-Secure Internet Security 2010

 

Jeg har en anden HP Computer (5-6 år gammel) som også er tilsluttet min router. Denne PC har Windows XP ombord og den har iøvrigt også samme problem, så derfor har jeg tænkt på om det er et router eller TDC-netværk problem.

Jeg husker ikke hvad min forbindelse hedder, men jeg har testet hastigheden som blev målt til down/upload = 3,52/0,61 Mbit.

 

Jeg har prøvet at tilslutte min PC uden om routeren og det løser problemet, så noget tyder på at fejlen findes i routeren. Er den defekt eller er det blot et opsætningsproblem?

Jeg har prøvet at resette routeren uden positivt resultatet.

 

Jeg håber at der er en som kan hjælpe mig med dette problem.

 

mvh

Spørgejørgen


1 Kommentar

Omdømme 5
Hej Spørgejørgen,

Det er snart et år siden du spurgte, og jeg synes dit problem lød interessant, da jeg ikke har hørt om det før. Fandt du en løsning, og - i så fald - hvad virkede?

Hilsen Ulf

Besvar