Det nye TDC Play - (forrige version)Vis første besked

427 Kommentarer

Omdømme 1
Nu spørger jeg lige dumt, men kan man ikke bruge TDC Play app'en på Android Tablet?? Den virker fint (ja, d.v.s. den virker ok, med de kæmpe mangler den nu har) på min android telefon nemlig...

Omdømme 1
Hej Best74.
Kan godt forstå du undre dig. Det er vi nemlig mange der gør.
Sagen er at Musikdelen ikke virker på Android tablets UDEN SIMKORT!!! Der er lavet 2 separate forummer udelukkende med dette problem - men heller ikke på disse forummer er der nogen ansatte i TDC, der gør sig den ulejlighed at hjælpe, eller i det mindste står frem og beklager.

Forstår ikke Carlon's kommentarer / forslag. Så vidt jeg er informeret kan man ikke på en tablet tilgå TDC play via browser- men udelukkende kun via TDC play app' en. Så browser løsningen forstår jeg ikke.

For ca. et år siden indrømmede TDC på et andet forum at de var klar over problemet, og at de forventede en løsning i 2013. Men ak... siden blev de tavse og nu er vi i 2014.
Omdømme 2
Hej Igen - kommentarer. Det er rigtigt - på tablet kan Paly kun tilgås via TDC App - det er det jeg gør. Men - Anvender jeg Google Chrome som standard browser går det ikke. Anvender jeg derimod den indbyggede standard browser kører det perfekt. Jeg afinstallerede Chrome - installerede TDC appen - og vupti - det hele kører. Hvorfor finder jeg ingen svar på - efterfølgende installerede jeg igen Chroime og virker stadig. Jeg tror at det har med at gøre at da jeg installerede Appen var det via Google play narurligvis men under anvendelse af Standardbrowseren.

Play har så nok lagt sig ind som en udvidelse til standardbrovseren - men kan ikke køre sammen med Chrome. Prøvede med Safari browser - det gik heller ikke.
Der er lidt mystisk !!!!

Mden som angivet kører det her - selv på en billig Denver - Andriod 4.1

Omdømme 1
Hej Carlon.

Håber det er OK at jeg offentliggør dit indlæg på de to forummer der omhandler dette problem - det kan være der andre med Denver tablets du hermed har hjulpet ;-)

Omdømme 1
Hej. Er lige blevet rettet vedr. mit forrige indlæg. Det hedder offentliggøre i to andre TRÅDE i dette TDC forum der omhandler dette problem, beklager 😉
Omdømme 2
Det er OK - hvis andre kan anve det !!!!

Desværre!

Jeg har en Samsung Note 8.0, tablet. Her er Chrome installeret fra leverandørens side og kan ikke afinstalleres. Så jeg kan desværre ikke følge dit forslag.

Badge
TDC Play på 4x3 skærme mangler højre side af skærmen.....(win xp, 4x3 skærm). Kan ikke logge ind...mv. Ændring af skærmopløsning giver ingen løsning..mange må være ramt af dette problem???

Omdømme 2
Nu ved jeg ikke hvilken version af Windows explorer du anvender - Ie8 er sidste version der kan køre under XP, men prøv Google Chrome og reducer til 75% - Her kører det meget fint !!!

Badge
Synes du selv, at det er et OK svar, at ie8 på XP ikke kan køre TDC Play? Jeg har netop konstateret, at Firefox håndterer grafikken korrekt...til gengæld er det ikke muligt for mig at streame noget som helst. Jeg må desværre konstatere, at jeg igen har spildt min tid på TDC Play..Sorry

Omdømme 2
Om det er OK at konstatere at det ikke kører på Ie8 - jeg konstaterer bare at det er sådan. Jeg er bare almindelig bruger og har ikke noget mad TDC at gøre. Jeg forsøgte bare at give dig lidt hjælp - det var det hele. Men du kan have ret i at man spilder noget tid med TDC

Badge
Jeg er nu "krøbet til korset" og har installeret google crome, og så har du ret. Det virker. Skærmen er korrekt i størrelse, og jeg kan streame. Tak for svaret...men jeg synes stadig ikke, at det er OK, at ie8 på xp ikke kan køre korrekt. mvh John

Omdømme 2
Du har ret i at det ikke er godt nok at det ikke kører på IE8 men hvad kan jeg gøre. Som nævnt er jeg bare bruger. Jeg tror at sammenhængen er at TDC koncentrerer sig om IE9 og højere for her kører det helt perfekt. Man må nok også sige at XP og IE( efterhånden er en gammel sag. Men det bortforklarer ikke at det er for ringe !!!!

Badge
Jeg var lidt hurtig med at sige, at TDC Play Google Crome virkede. Grafikken er OK, og der kan streames, men lyden er ikke OK. Der er små digitale afbrydelser i lyden. Så jeg går nok tilbage til ie8 på min xp. Så må jeg klare mig med 80 procent af min 4:3 skærm....interessant tenik. John Christensen.

man skal måske have  i tankerne  at XP er  et outdated operativsystem, og det ikke  er supporteret siden juni 2013, og man derfor ikke længere skal lave programmer  der passer  til XP mere...  ved godt der stadig  er  nogen der mener  alt fremskridt skal stoppes og XP er  helt  fint, men  passer   en app, program osv ikke mere  til så lille en skræm  skulle man måske oveveje  at lige  opgradere  sin 4:3 skærm  til en ny , prisen for den nye er  så lav at besparelsen i strøm er  hentet på et år ...

Badge
man kan ikke benytte TDC Play, medmindre man har en 16x9 skærm....Det kan da godt være, at det er et fremskridt, selv om jeg ikke kan se det. vh John Christensen.

Omdømme 2
Man kan sagtens benytte en 4:3 skærm - jeg gør det og det går fint. Hvorfor skulle man ikke kunne det - der er ikke noget der hindrer det !!!!

Badge
Du bruger ikke ie8, vel? Du oplyste, at du brugte Google Crome.

Og det er rigtigt, at det grafisk går med Google Crome, men der får jeg i hvert fald en dårlig lyd (med huller), og med Firefox kan jeg overhovedet ikke få TDC Play til at spille noget som helst.

Gør jeg noget forkert, eller??

Omdømme 1
Jeg har ingen problemer med Chrome, den spiller fint. Kunne faktisk mistænke de "huller" du får i lyden med at din gamle XP maskine simpelthen ikke har kræfterne til at køre en moderne hjemmeside og spille lyd samtidigt, det kunne jo tænkes.

M.h.t. at supportere Winxp og IE8. Man kan klandre tdc for meget, men i denne situation, skal du nok kigge indad. Microsoft stopper opdateringerne til XP om et par måneder, og så er det definitivt dødt. XP er over 10 år gammelt. Jeg kunne blive ved... Hvis du gerne vil nyde den moderne digitale verden, så må du hellere få muldvarpeskindet frem, og købe noget tidssvarende udstyr.

 

Bortset fra det, ser jeg ikke nogen tekniske årsager til at den ikke skulle kunne køre i IE8, hvis det er rent grafisk at den ikke "passer ind" på din dinosaurus 4:3 1024x768 skærm, skulle jeg mene du kunne formindske sidestørrelsen (zoome ud) i browseren. Men jeg har nu ikke lige en at teste på..

Badge
Her til morgen fik jeg løst problemet med den forkerte TDC Play skærmstørrelse på xp/ie8. Der stod et tick i browserens kompatibilitetsvisning. Når dette tick blev fjernet, kom grafikken på plads. Tak for alle svareres tålmodighed med mig...vh John Christensen 

Hej Ulf!

Du skriver (marts 2013), at I arbejder på at finde en løsning på at app'en ikke synker Web-playlister.

Det problem findes stadig (feb 2014) på min iPad (men ikke min iPhone).

Arbejder I stadig på det?

Hej JC

Du skal ikke tage dig af de to "drenge" (Best74 & Carlon)

Hvis TDC fik lov, vil de også bestemme din bil. De vil bestemme hvilket mærke, hvilken model, farve, udstyrsmodel osv. Men lige nu bestemmer de heldigvis "kun" over deres TDC Play.

Jeg har også en gammel XP maskine. Du skal endelig ikke kassere din!

Win XP, er det sidste operativsystem, hvor du for lov at opleve alle tingene som de virkelig ser ud. ALT det nye går fremtidens vej: Dårligere og dårligere grafik og dårligere og dårligere lyd.

Win7 er helt umulig. Den manipulerer i den grad hvad du ser. Både tekst og billeder kan ikke ses korrekt. De bliver uheldigt forsøgt optimeret ved at øge kontrastværdier med mærkværdige skygger, nøjagtig som musikken ødelægges af komprimering, som formindsker både frekvensområde og dynamik.

TDC kan jo ikke gøre for at Microsoft sjusker. De rider bare med på bølgen, så godt som deres to "skoledrenge" (deres programmører) kan følge med. De (programmørerne) har nemlig KUN det sidste nye udstyr, både hardware og software - og tager intet hensyn til de tusinder som stadig har lidt ældre versioner af hardware og software. Som kan sammenlignes med alle de tusinder som stadig kører i deres gamle bil Blinkende humørikon

Nu er programmørerne jo ikke helt skarpe, endnu, til det nye software. Jeg har ikke kun den gamle XP model. Den nye PC til mere end 10000,- kr. - med win7 og IE11, kan nemlig ikke køre TDC Play  Humørikon frustreret

Det fungerer simpelthen ikke. Så den er placeret i hjørne og tilsluttes KUN når jeg skal gemme egne playlister. Det kan lade sig gøre med Google Crome - og KUN den. Når de er gemt stilles den tilbage i krogen og 24" skærmen flyttes til den gamle XP.

Det skal nævnes, at det ikke er udviklingen som muliggør brug af div. afspillere mv. TDC's 1. generation af TDC Play er den bedste og mest informative. Her fungerede ALT, men grafikken var jo ikke kompatibel med telefoner og staveplader, så den skrottede man.

Op med humøret John,

husk næste gang du betaler dit abonnement - så skal du ligne en "lalleglad plastic amerikaner", med armene over hovedet - og råbe "neeeej hvor er det fedt"

Alle påstande i dette indlæg, er som JEG, er sikker på tingene er - hvis nogen kan påvise andet, lytter jeg gerne.

Venlig hilsen (for det meste) Michael

Omdømme 2
Hej Michael - Også angivet som Gnavpotten. Jeg er ganske enkelt nødt til at spørge dig hvorfor du blander mig ind i det her - Carlon.

Jeg er slet ikke uenig med dig i at den gamle XP maskine kører fornuftigt og ikke bør skrottes. Til dine bemærkninger har jeg følgende kommentarer:

Jeg har intet med TDC at gøre og er som du utilfreds med TDC's gøren og laden hvad angår TDC Play. TDC har nu arbejdet i over et år på forbedringer der skulle gøre Det Nye Play til Verders ottende vidunder - hvilket det absolut ikke er og bliver det heller aldrig med den attitude TDC lægger for dagen !!! .
Men det fungerer dog acceptabelt på den gamle XP maskine både med IE8 samt Chrome..

Hvad angår din bemærkning at det ikke kører på Win 7 med IE11 kan jeg kun sige at her hos mig kører det på Win7 med IE9 installeret - om det kører på IE11 kan jeg ikke svare på da jeg ikke anvender IE11 idet Ie11 giver mig andre problemer end TDCplay.

Hvad angår XP maskinen er jeg fuldstændig enig i at den ikke bør skrottes - hvorfor dog????

OK - XP er af ældre dato og opdateringer er "lige om lidt" ikke tilgængelige mere. Har det nogen betydning - nej ikke overhovedet. OK - der er begrænsninger i brugen af browser, men det der dog kun Ie browseren fra Microsoft der frembyder problemer. Og hvad gør man så idet Ie8 er den sidste udgave der kører sammen med XP - jo anvend dog en anden som kunne være Chrome eller Firefox - Safari  - Opera og hvad der ellers findes . Disse browsere opdateres løbende og er sikre nok at anvende.

Så er der det forhold an man mener at det er usikkert at anvende XP fremover idet sikkerhedshuller ikke lukkes fremover i form af opdateringer fremover. Dette opfattes som et stort problem hvilker det ikke er. Anvendes en fornuftig firewall samt virusbeskyttelsesprogram eksisterer faren ikke og i øvrigt bør man begå sig fornuftigt på nettet. De fleste tilfælde at installation af adware og andet lignende her man jo selv skyld i idet man på et eller andet tidspunkt har sajt ja til installation. Hvis man ikke "læser det med småt" og er forsigtig er man prisgivet uanset hvilken versioner af Microsoft program der anvendes og uanset om der er opdateringer tilgængelige eller ej.

Venlig hilsen

Omdømme 1
Hej Ulf.

Da det nu er flere måneder siden du er holdt som moderator her på forum, havde jeg håbet du selv ville komme med en begrundelse for hvorfor du ikke længere har tid til at  holde denne tråd opdateret.  Jeg håber det går dig godt på fb-TDC-siden, og at du får givet mange gode svar der, hvis kunder forsat har problemer.

Hej brugere af forum.

I denne forbindelse vil jeg godt sige, at vi har fået to nye moderatorer der skal fungere som afløsere når Patrick har ferie eller ved sygdom.  Jeg vil bede jer om at tage godt imod dem, og huske på at moderatorer kun er ansatte til at tage sig af driften af et forum, og ikke til at gøre noget færdigt, som andre er begyndt på.  

Jeg vil derfor sige velkommen til Dan og Kasper, som har deres daglige virke hos Yousee forum.

/t5/user/viewprofilepage/user-id/434823

/t5/user/viewprofilepage/user-id/434825

På grund af ovenstående og på grund af denne  tråd indeholder så mange emner, som ikke er opdateret, og som højst sansynlig ikke bliver opdateret, synes jeg at tråden bør låses og at kunder med problemer opretter nye tråde med hver sit emne.  Denne tråd er, efter min meing ikke til at overskue.

Redigeret tilført:


ps. Hvis i ikke ønsker tråden låst,  skal i ikke forvente at få svar på¨spørgsmål, men derfor kan tråden jo godt bruges til at få afløb for frustrationer, men husk lige en sober tone, så vi alle smmen kan være her..

Omdømme 1
Ny musik app fra TDC er kommet på gaden - og sørme om den ikke kan spille musik 🙂  også på tablets uden simkort!!!!

Så lang tids frustration er nu over. Undre mig stadig over hvorfor TDC ikke holdt os opdateret med udviklingen, så vi trods alt vidste at der blev arbejdet på sagen....... Men nu virker det ENDELIG!!!! Tak for kampen TDC

Besvar