Svar

dBqV


  • Deltager
  • 1 kommentar
Hvad er det perfekte tal?
MTV ligger på 50 / 51 men hvad er det perfekte tal
icon

Bedste svar af joern 25 januar 2016, 16:22

Det virker som om, du bruger en Samsung boks fra YouSee. 50 er fint. Hos mig er tallene på alle kanaler mellem 57 og 49. Så vidt jeg husker skal det være mindst 46. Selv under 46 er signalet fint, når bare der ingen fejl er i signalet.Se original

4 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
 Hvad spørges der lige om her. Er der fuld styrke og signal kvalitet på modtagelsen, og er der ingen bitfejl, så kan det ikke blive bedre.?

Omdømme 7
Badge +8
Det virker som om, du bruger en Samsung boks fra YouSee. 50 er fint. Hos mig er tallene på alle kanaler mellem 57 og 49. Så vidt jeg husker skal det være mindst 46. Selv under 46 er signalet fint, når bare der ingen fejl er i signalet.

Ved ikke hvad den hedder men har brugt yousee boxen til at optimere min installation.

Den brokkede sig over MTV samt et par andre da de var på dBqV 45 og skrev jeg skulle tjekke mine kabler.

Har nu monteret en TRIAX SIGNALFORSTÆRKER 1UDGANG før jeg deler signalet ud med en 6-FORDELER, så det jeg var ude efter var det perfekte tal under dBqV.

Efter jeg har skruet helt op for forstærkeren er MTV nu på 50/51 og mener det højeste jeg har på andre programmer er 64.

Søgte på yousee´s side og de ævler kun om at man skal tjekke kabler men opgiver ikke noget tal for hvad man skal gå efter for at få det perfekte setup, altså hvad er for højt og hvad er for lavt.
Efter jeg har skruget helt op for forstærkeren ligger den også på 100% på min HDD optager fra samsung på alle programmer, før svingede den mellem 80 og 100 på de forskellige programmer.
Men som du skriver skal den bare være over 46 så er 50/51 jo også meget pænt.

Omdømme 7
Badge +7
 Mellem 80 og 100 er der ingen problemer med, når bare der ikke er bitfejl, og det vil der ikke være med de værdier.

Besvar