Bredbåndstelefoni


Hvorfor er der en brummetone i telefonen efter jeg har fået et nyt abbonement , jeg har ´haft bbt længe før uden problemer? er der et godt bud eller samme erfaring Hilsen mpa


3 Kommentarer

Omdømme 1
Hej mpa

Det er selvfølgelig trist at høre du oplever problemet med telefonen derude. Årsagen til brummetonen kan findes mange steder, men der er heldigvis nogle ting, du kan prøve at gøre for at løse problemet.

Nedenfor er et link til en vejledning til at løse problemer på BBT. Du ser sikkert med det samme, at der er et underpunkt der omhandler støj.

http://guide.tdc.dk/tdc-care/requestNextStep.do?sessionid=145161160-VVIMRQXOPX-37073796&stepkey=C176&responsekey=1

Jeg håber det kan bruges til noget Glad humørikon

Hilsen Niels

Hej Niels

Tak for Dit svar, jeg var inde på linket men fandt i første forsøg ikke "støj" men til gengæld har jeg haft frakoblet de 3 telefoner en for en og en ekstern nummerviser, da den kom væk forsvandt brummetonen , jeg vil gå tilbage til linket og kigge igen

Hilsen Mogens

Omdømme 1
Hej mpa

Det kunne bestemt godt lyde som om, at det er din nummerviser den er gal med. Punktet jeg talte om der omhandlede støj hedder "Jeg oplever støj, ekko og andre periodiske problemer i telefonen"

Jeg har et link direkte til guiden dog Glad humørikon

http://guide.tdc.dk/tdc-care/requestNextStep.do?sessionid=144112584-WVSDAHUFTY-91130093&stepkey=C173&responsekey=3

Men som sagt, hvis brummelyden forsvinder når du frakobler nummerviseren, er der meget stor sandsynlighed for, at det er der problemet ligger.

Hilsen Niels

Besvar