*Opdatering: Du kan nu bestille bredbånd uden tv.
I august meddelte vi at vi i nogle områder ville gøre det muligt at købe YouSee Bredbånd uden krav om tv. Der skulle ske en omlægning i nettet, og den har vi gennemført. Så 18. april er vi klar til at tilbyde YouSee Bredbånd uden krav om Tv.
Det er ikke et specifikt produkt, men det er bare forudsætningen om, at der skal være tv, som er ændret. Det vil sige, at produktet er det samme som til kunder som har Tv, men der skal opsættes et bredbåndsfilter i fordelerboksen. Det betyder, at der ikke kan leveres fra dag til dag, da der skal en tekniker ud og sætte filteret.
Det vil ikke være muligt på alle adresser. Men til YouSee privatkunder på adresser, hvor YouSee ejer netværket, og hvor der ikke er indgået aftale om levering af tv på foreningsniveau. Derudover er der adresser, hvor det ikke er teknisk muligt.
Du kan få oplyst, om du kan købe bredbånd uden krav om tv ved at ringe til kundeservice eller ved at bestille her på siden: Bestil bredbånd
Oprindelig meddelelse:
For første gang bliver det nu muligt at købe bredbånd uden tv hos YouSee.
Selvom det i dag kun er vores tv-kunder, der kan få bredbånd, er vi alligevel vokset til Danmarks største bredbåndsudbyder med en kundebase, der tæller 40 procent ud af 1.1 mio. tv-kunder. Med det nye tiltag bliver der nu åbnet op for, at alle i YouSees dækningsområde kan få bredbånd, uanset om de er tv-kunde eller ej.
”Vi leverer Danmarks hurtigste gennemsnitshastighed på 70 Mbit/s – det er der mange, som gerne vil surfe med på. Det vil især være attraktivt for de 400.000 husstande, som ligger i det, vi kalder YouSee-land, men som ikke er kunder i dag,” siger René Brøchner, direktør for YouSee.
Fleksibel fremtid
Hvordan bredbånd uden tv præcis skal se ud, er endnu på tegnebrættet. Men det tekniske split mellem de nuværende tv-pakker og bredbånd åbner op for på sigt at tilbyde mere valgfrihed og fleksibilitet, hvor det i højere grad er valget af tv-programmer, der er det afgørende frem for valget af tv-kanaler.
Teknikken på plads
Oprindeligt har kabelnettet været bygget til primært at distribuere tv med så mange kanaler som muligt i bedst mulige kvalitet. Vi introducerede bredbånd som et biprodukt i efteråret 2000, og det har traditionelt været betragtet som et tilvalgsprodukt for tv-kunderne. Men i takt med det stigende streamingforbrug er en hurtig og stabil bredbåndsforbindelse blevet afgørende for mange.
”Som vores kabelnet er opbygget i dag, er det ikke muligt at skille tv og bredbånd. Men med en større ombygning af vores net og et sluk for de sidste analoge kanaler i begyndelsen af det nye år, får vi skabt de tekniske forudsætninger for, at det kan lade sig gøre,” siger René Brøchner.
Har du spørgsmål? Så skyd løs i kommentarfeltet - vi opdaterer denne tråd løbende med mere information
Page 6 / 6
Det giver absolut ingen mening at man ikke kan slukke for tv, uden stadig at have internet, hvis det hele tiden har været muligt at have internet.
Der er tovejs signal, som nogen fik at vide der ikke var, men det er der nødt til at være, ellers kunne internettet ikke virke til at starte med.
jeg ved godt at man, indtil nu i hvert fald, har brugt oldtidsmodellen, at fysisk tage ud og skrue kablet fra, når folk ikke skulle have tv (Tusind tak for tonsvis af spildte kroner der), men man kan bare kode kanalerne, så der kræves kort, eller have en boks, som routeren, med login.
Det er, i de fleste tilfælde, også fuldt ud muligt at lukke for TV og bibeholde bredbånd. Men det er utrolig dårlig forretning for Yousee, hvorfor der gøres en ihærdig indsats for at fastholde kunder på begge produkter.
Page 6 / 6
Besvar
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.