Bredbånd og Pris

  • 26 november 2010
  • 1 kommentar
  • 199 visninger

Her hvor vi er i Rovej, Sæby er forholdene meget dårlig for TDC Mobilt Bredbånd.

Vi har mulignet for å koble oss opp med fast nett fra TDC. Ønsker kun internett og kun betale for den tid vi er koblett til og bruker? Er dette mulig og til hvilken pris?


1 Kommentar

Omdømme 1
Hej 6301

Velkommen til forummet hvor tdc-kunder prøver at hjælpe hinanden.
-----------------------------------------------------------------

Jeg er også bare en kunde som dig. Længere nede er der et link som viser hen til en side, hvor der også er et tlf. Der ville jeg nok henvende mig, hvis jeg skulle vide priser m. m.Glad humørikon Jeg har altid fået en god servise ved personlig henvendelse.

Jeg har yousee-bredbånd, men kunne godt tænke mig mobilt bredbånd, men desværre bor jeg også i en by, hvor der lige betemt er et "hul" i sinalet til min adresse.

Jeg havde ikke noget at bruge nettet til hele tiden, man har nu en fast pris pr. måned, og sikkerhedspakken. I dag kunne jeg ikke undvære den fornøjelse. Jeg har ikke fortrudt den udgift.

Jeg ved ikke om jeg har fået dig omvendt, men du kan læse mere om tdc-bredbånd på denne side, hvor du også kan hente nogle brocurer.

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=5320

Tdc's søster selvskab har også bredbånd, og så kunne du jo sammenligne tilbudene.Blinkende humørikon

http://yousee.dk/Bredbaand/Om_Bredbaand.aspx

Jeg håber du kunne bruge lidt af ovenstående, eller vender du bare tilbage. 

redigeret: Tilført link med TDC-priser

Jeg fandt lige en side med TDC-priser. Jeg er faktisk lidt forbavset over at man efterhånden kan få det så billigt, hvis man ikke skal bruge nettet så meget. Det er ihvertfald dejlig ikke at skulle holde øje med ens forbrug.Glad humørikon http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=5972

På siden står der også denne sætning: "Bemærk at det ikke længere er muligt at købe forbrugsafregnet bredbånd."

Besvar