Bredbånd, mail, webtv, gratis film på tv????


Hvordan bliver jeg OPRETTET som bredbåndskunde, og får regningen samlet??? Jeg ER bredbåndskunde, men kan hverken oprette mail, webtv osv. Er desuden blevet lovet både det ene og det andet af TDC, com ikke holder vand. Jeg er vist ved at blive lidt af en sur citron[i] "venligst" Vivi


2 Kommentarer

Omdømme 1
Jeg er en smule i tvivl om nogle af de ting du skriver, men jeg vil alligevel besvare dit indlæg. Så håber jeg, at du vil uddybe de steder, hvor jeg er i tvivl.

Du har skrevet, at du gerne vil have en samlet regning. Her er jeg lidt i tvivl om, hvad det er du gerne vil have samlet. Hvis du har bredbånd, tv og telefoni hos TDC, skulle det hele være samlet på en regning fra starten af, med mindre andet er aftalt. Årsagen til at nogle vælger det, der hedder "Delt regning", er at de nogle gange har en aftale med deres arbejdsplads, om at få betalt den ene af delene, men altså ikke hele regningen. Har det været tilfældet for dig, skal du blot kontakte TDC Regningsservice, for at få det hele samlet på én regning.

Du finder kontaktoplysninger her: http://go.tdc.dk/evtlx

Hvis ikke ovenstående er tilfældet, går jeg ud fra at du gerne vil have dine mobilabonnementer på samme regning som dit bredbånd. Det kan også sagtens lade sig gøre. Her skal du blot kontakte TDC Kundeservice, så sørger de for at dine mobilabonnementer bliver flyttet, så alt er samlet på en regning. Vælger du denne løsning, bliver der også mulighed for nogle andre fordele, for de mobilabonnementer, der bliver flyttet sammen, får også muligheden for at ringe gratis til hinanden.

Du oplyser, at du ikke kan oprette hverken e-mail eller TDC WebTV. TDC WebTV kan kun oprettes, hvis man har TDC Hometrio, eller har tilkøbt TDC WebTV som et tillægsprodukt via vores Media pakke. Du kan læse mere om vores Media tillægspakke her:

http://privat.tdc.dk/pakker/homeduo/

Har du allerede TDC Hometrio eller vores Media tillægspakke, kan e-mail og TDC WebTV oprettes via vores hjemmeside.

Det første du skal have er et login til vores hjemmeside. Vejledning til hvordan du laver et login til tdc.dk findes her:

http://tdc.dk/5252

Har du allerede et login, kan du finde vejledning til, hvordan du får adgang til e-mail og TDC WebTV her:

E-mail: http://tdc.dk/4015

TDC WebTV: http://go.tdc.dk/vrdke

For at kunne lave e-mailadressen, står der i vejledningen, at du skal gå ind i din selvbetjening. Hvis du ikke allerede har en selvbetjening, får du lige vejledningen til det her:

http://tdc.dk/5249

Til slut skriver du, at du er blevet lovet forskellige ting af TDC, som du ikke har fået. For at jeg kan besvare denne del, er jeg nødt til at vide lidt mere om, hvad det præcist er du er blevet lovet. Hvis du uddyber det, vil jeg også gerne besvare denne del.

Mvh Line

Omdømme 1
Hej Line

et godt indlæg du har skrevet. Kun en ting falder mig ind:

"Det første du skal have er et login til vores hjemmeside. Vejledning til hvordan du laver et login til tdc.dk findes her."

Der er noget der siger mig, at Vivi har et TDC-login, da hun har skrevet et indlæg her på TDC-forum.Blinkende humørikon

Besvar