backup af sin iphone 4s så ens fremgang i spil bevares


Hej alle

 

Jeg skal skifte fra telia til tdc på en af mine iphone 4s. Jeg er klar over backup via icloud eller itunes og indlæsning igen, ingen problem. Men hvad gør man med ens fremgang i spil. Hvordan bevares de?

Venligst

 

Bo

 


3 Kommentarer

Hej Bo,

Jeg kan godt forstå din bekymring, der er ikke noget værere end at skulle starte forfra!

jeg har været nettet rundt for at finde et svar på dit spørgsmål - ifølge et ligene spørgsmål på Apples eget forum, (https://discussions.apple.com/thread/3927743?start=0&tstart=0) svare en anden bruger, at hvis blot du laver en backup via itunes, så skulle det ikke være noget problem. - for at være helt sikker, vil jeg anbefale at du tager kontakt til en apple butik, eller via deres hjemmeside: http://www.apple.com/dk/contact/

Dog forstår jeg ikke hvorfor du skulle miste din fremgang, hvis du blot skal skifte simkort, fra telia til TDC, det kræver burde ikke kræve at du ændre noget på telefonen, eller at du gendanner den.

Hvis det er spil som har noget med Telia at gøre, hvor det måske er gemt på simkortet, så vil jeg anbefale at du tager fat i Telia, og høre hvad du kan gøre.

Hilsen Per.

Hej Per

Takker for info. Det er vel fordi man skal sætte sit tdc sim kort i telefonen og så efterfølgende gendanne til fabriksindstillinger for at få tdc kortet til at virke. Det er nok i den process at man kan miste alle data. Men jeg forsøger med at tage sikkerhedskopi via itunes og så efterfølgende rulle tilbage.

Bo

Jeg kan så sige at løsningen er at tage en backup via sin telefon til icloud, og så indlæse den igen i den ny telefon. Alt er med, fremgang i spil, sms'er, kontakter, seneste opkald, ja det er simpelthen en tro kopi af ens telefon. Godt nok genialt.

Bo

Besvar