antennesignal forsvinder


Nogen der har oplevet, at Kabel tv signalet forsvinder i et øjeblik når lyset tændes/slukkes?


4 Kommentarer

Omdømme 4
Hej

Hvis det er kabel tv fra Yousee du modtager, vil det være naturligt om du rettede henvendelse til Yousee - kundesupport.

Men ellers at give et entydigt svar på dette problem er meget vanskelig, da det kan skyldes mange tig ,evt. fejl på din egen el-installation.

Hej KPN :-)

Det er ganske rigtigt Yousee der er leverandør.

Selve strømmen til tv og lampen(alm. glødepære uden dæmp) er sat til i en 5 stik ds. og det er, når der trykkes på lampe afbryderen, at billedet forsvinder et kort øjeblik.

mvh,

Peter

Omdømme 4
hej igen

Efter hvad du beskriver er det sansynligvis et problem i din egen installation. Det er en kendt sag at en mekanisk elafbryder ved funktion giver en gnistdannelse, som kan have en højfrekvens impulsudladning,  som kan påvirke kabelsignalet og tuneren i dit tv, men der kan være mange årsager til at det sker. Den mest simple løsning vil være at prøve at flytte lampen og se om det skulle hjælpe. Ellers er det et lidt større pusle arbejde at forsøge at skifte abryder, skifte antennekabel, og lignende. Efter min bedste overbevisning - prøv dig frem. Blinkende humørikon  

Hej KPN,

Tak for hjælpen, jeg vil prøve at flytte lampe tilslutningen og se om det hjælper. :-)

Mvh,

Peter

Besvar