Andres playlister på Play-app?

  • 30 oktober 2013
  • 1 kommentar
  • 137 visninger

Er det virkelig rigtigt, at man ikke kan søge efter og benytte andres playlister i TDC Play app'en til hverken Android eller IOS? Er man begrænset til de få playlister, som TDC udvælger til at ligge på forsiden?

Udvalget i Play er sådan set udmærket, men hvis man lige står og vil høre en bestemt genre - rock, 90'erne, electronic mv., så tager det meget lang tid, at skabe en helt ny playliste fra bunden hver gang. Her ville det være genialt, hvis man kunne trække på alle de andre, der har lavet lignende søgninger tidligere.

Og nu kan jeg se, emnet har været oppe flere gange før, men synkronisering af egne playlister på tværs af platforme?? Kan det ikke snart lade sig gøre, please!? Herhjemme har vi både PC, iPhones, Androids og iPad, og skifter mellem dem i ét væk. Det er meget besværligt, at skulle tilføje et nummer fire gange, bare for at have en nogenlunde ensartet playlist at trække på. Det er samme program, samme login, samme profil, det MÅ altså kunne lade sig gøre.

J. Cisar

1 Kommentar

...en tilføjelse:

Webplaylisten lavet via browseren på PC findes i 9 ud af 10 gange ikke på hverken Android eller IOS app'en, så den kan heller ikke bruges til at lave en form for 'master playlist'

Besvar