afspilning af flere numre i træk

  • 15 december 2011
  • 1 kommentar
  • 142 visninger

Hej

 

Jeg kan ikke afspille flere numre i træk. Selvom jeg laver playliste, trykker på favorit eller bland meteriale spiller mit play altid kun et nummer af gangen..

 

Nogen der kan hjælpe?

 

Hilsen Louise


1 Kommentar

Hej Louise.

Hvis du lytter til musikken på vores hjemmeside, vil jeg høre om du oplever samme problem hvis du prøver på en anden computer. Hvis du stadig oplever problemer, efter at havde prøvet på en anden pc, vil jeg bede dig om at kontakte os, da dit login i så fald måske, skal fejlmeldes til vores specialister. Du kan på http://privat.tdc.dk/kontakt/ se hvordan du nemmest kommer i kontakt med os.

Hvis du prøver på en anden computer, og du ikke oplever samme problem, men at det faktisk virker. Må problemet ligge på din computer, her vil jeg først og fremmest forslå at du tager kontakt til en IT kyndig, da det jeg nu vil forslå måske ikke er det nemmeste.

1. Prøv i en anden browser, her vil jeg forslå Google Chrome, Firefox eller måske Opera.

2. Nulstil internet indstillingerne. (hvis du bruger Internet Explorer, kan du finde nulstil knappen ved at trykke på funktioner, også trykke på Internetindstillinger. Her inde kan du enten trykke på ”slet” kontroller at der er flueben i bevar data om favoritwebsteder, midlertidge internetfiler og cookies. – hvis det ikke løste problemet, så skal du ind i fanebladet avanceret, og vælge nulstil nede i bunden. Dette vil nulstille ALT i internet Explorer, og jeg vil igen gerne henvise til at du bør kontakte en IT kyndig, inden du trykker på nulstil.

Hvis du lytter til musikken på mobilen, enten med FLY eller Play appen. Kan du prøve følgende:

  1. Kontroller at din telefon understøtter play på denne side http://go.tdc.dk/kdekz
  2. Test med dit simkort i en anden telefon
Hvis det stadig ikke virker, skal jeg bede dig om at kontakte os, da vi så skal bruge dine kontaktoplysninger for at finde fejlen.

Hilsen Per.

Glædelig Jul

Besvar