Adgang til webmail


Jeg kan ikke få adgang til webmail altså læse mine mail fra en anden computer. Når jeg forsøger at oprette adgang kan jeg komme frem til hvor der spørges efter mailadr. og kode men da jeg har glemt koden og beder om en ny på sms , kommer der en ny kode til mit TDC login i stedet for. Hvad gør jeg forkert??


5 Kommentarer

Omdømme 5
For så vidt der er tale om TDC's mailserver så kan du tilgå denne på dette link:

http://mail.tdc.dk/

Adgangskoden til denne vil almindeligvis være den samme som du benytter til "Mit TDC"

Det er netop her problemerne begynder. Her kan jeg søge om adgang til min webmail og når jeg så kommer frem til "Allerede tilmeldt mail" skal jeg bruge mailadresse og kode og så er det jeg har glemt koden og kan ikke få en ny hertil men får det til mit TDC login via SMS

Omdømme 5
Tjaee, - det kan jo køre i ring i det uendelige.

Du kan kontakte TDC Kundeservice og bede dem om at nulstille din/dine adgangskoder til "Mail" og "Mit TDC", som ret beset burde være den samme kode idet du normalt ville have adgang til Mail fra Mit TDC uden at skulle igennem et yderligere login.

TDC Hotline kunne også være et godt bud på nogen der kan løse dette for dig:

80 80 80 47

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=21459

Omdømme 4
Hej Jens-H

Jeg kan forstå på dit spørgsmål at det er password til Mail du har brug for. Det password har du fået tilsendt fra TDC med ordrebekræftelsen da du oprettede dit bredbåndsabonnement. Hvis ikke du kan finde eller huske den er du nødt til at bestille en ny gennem kundeservice på tlf. 80808047. Men prøv at se disse links, der fortæller om hvordan du tilknytter dit abonnement og din mail til selvbetjening og opretter mailboks.

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=25186#opret

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=5885

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=23525

Det password som du kan få tilsendt via sms er til dit tdc-login som du bruger for at komme ind i selvbetjening, men for at tilknytte din mail skal du bruge din mailadresse og Mail password.

Jeg håber det kan hjælpe dig på vej.

Tak for svarene. Jeg ringer til kundeservice i morgen og håber de kan hjælpe

Besvar