Svar

Adgang til Homedisk fra Linux


Hej

 

Jeg har en lille pc med Ubuntu 10.4 som jeg vil bruge som "entertainment center". Derfor skal jeg gerne have adgang til mine mp3-filer som ligger på min Homedisk. Men når jeg prøver at mounte netværks-sharet får jeg en fejl ved login - login promptet dukker bare op igen. Jeg har ingen problemer fra Windows.

 

Nogen forslag?

 

Hilsen

Jakob

icon

Bedste svar af JRohde 4 oktober 2010, 17:08

Hej Thomas

Tak for hjælpen. Det hjalp!

Venlig hilsen

Jakob Rohde

Se original

4 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

 

Jeg ved det er muligt at få den til det, jeg bare hvordan.

 

men hvis du bare bruger den som entertainment center ville jeg forslå at du bruger et andet system, http://xbmc.org/download/ og så enten køre den som Live CD eller oven i det ubunto system, fordelen er at du får en TV venlig brugerflade, og du kan hente en App til enten iPhone eller android og bruge din telefon som fjernbetjæning.

 

Omdømme 2
Hej Jakob,

Tak fordi du bruger TDC Forum.

Jeg gætter på, at du prøver at indtaste dit TDC brugernavn / password, når du tilknytter netværksdrevet. Det skal du imidlertid ikke. Se i denne beskrivelse, hvordan du finder det rigtige brugernavn / password:  http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=25677. Du burde komme igennem, hvis du indtaster dem i din Linux dialog.

mvh

Thomas - Produktansvarlig for HomeDisk

Hej Thomas

Tak for hjælpen. Det hjalp!

Venlig hilsen

Jakob Rohde

Jeg forstår ikke løsningen Thomas angiver (hvordan du finder det rigtige brugernavn / password: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=25677). Der er angivet 5 punkter, hvor det tredje lyder "3. Klik på ikonet opret drev". Jeg kan hverken finde sådan et ikon eller menupunkt i nogen af de browsere jeg bruger (Internet Explorer, Firefox og Chrome) efter at have udført punkt 1 og 2 og har homediskhjemmesiden i browseren???

Venlig hilsen

Peter

Besvar