ad.doubeltclik.net


Er der nogen der har erfaringer om hvordan man kommer af med dette program.

 

Jeg ved ikke om det er virus eller hvad det er, men det starter op jævntligt når jeg bruger internettet.

 

Jeg har prøvet at installere flere forskellige virusprogrammer der lover at det  kan fjerne dette program, men uden held.

 

Jeg har også TDC sikkerhedsparke det fjerner heller ikke programmet


5 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +1
det er et ad-ware program. Skadevirkningen må nok siges at være begrænset - men det æder naturligvis af din computers hastighed og også af hastigheden på din netforbindelse.

Der er en vejledning i at fjerne her:

http://www.ehow.com/how_6853297_do-rid-windows-double-click_.html

Vær i det øvrigt meget forsigtig når du roder i registreringsdatabasen!

Vh

Peter

Tak for svaret, desværre virker det ikke hos mig. Måske er mine engelskkunskaber for dårlige, samtidig med jeg er for nervøs for at arbejde inde i registrerin gsdatabasen.

Omdømme 6
Badge +1
Den skal man også holde sig fra hvis man ikke ved hvad man gør. Jeg vil nødigt oversætte da en lille fejl kan blive fatal.

Jeg vil anbefale at du får hjælp af en der ved hvad man gør.

Nu ved jeg ikke hvilken brower du bruger, og jeg kan ikke helt huske om doubleclick virker som en add-on - men hvis du går ind i din browers opsætning og kigger på add-on's (tilføjelsesprogrammer), så kan du muligvis deaktivere det. så er det godt nok ikke fjernet - men det er da de-aktiveret.

Vh

Peter

Tak for at du brugte din tid på mit problem.

Omdømme 6
Hej,

Jeg kommer også lige med et indput,

jeg laved lige en hurtig søgning på google, og fandt mange "Antivirus" programmer, der lover de kan fjærne den, problemet er bare at mange af de programmer selv ligger i den malware kategori der hedder Ad-ware, og så er du jo etvidt.

hvis du ikke har fået det fjærnet, vil jeg forslå at du prøver med et program der hedder ad-aware, det er et program der er designet til at tage ad-ware("Verdens beste"), det de så nu fornylig har gjort er at de også har bygget et rigtig godt virus program, l så nu får man hele pakken gratis.

http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php

det enste der efter min mening kan komme op på samme nevu når det gælder fjærnelse af malware er AVG Antivirus, det får du også lige et link til.

http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php?t=features

gratis udgave er god, med den betalte er bedre, også de ca 230 kr/år bedre. men ikke i forhold til ad-aware,

Besvar