Året der gik på YouSee Forum


Omdømme 6
Badge +3
2016 går på hæld, og i dette indlæg tager vi et tilbageblik på året der er gået her på YouSee Forum – og der har været nok at se til! :)

Året blev på mange måder et begivenhedsrigt år – ikke kun ude i den store verden, men også her på Forum. I starten af året annoncerede vi, at TDC Privat og YouSee skulle ligges sammen hvilket betød, at vi fik lov til at byde velkommen til et hav af brugere fra det gamle TDC Forum.


Sammenlægningen af TDC og YouSee Forum betød også, at mere end 140.000 TDC-brugere skulle ligges sammen med YouSee-brugerne og over 65.000 Indlæg og svar skulle nu ligges over på YouSee Forum samtidig med, at de skulle være koblet sammen med hver enkel bruger.

Det lykkedes os heldigvis at lave sammenlægningen af TDC og YouSee Forum, så alle brugere fik deres profil samt brugerindhold med over :)

Nyt Forum
2016 bød også på et helt nyt forum efter sammenlægningen af TDC Privat og YouSee. Dette skete i slutningen af sommeren, hvor YouSee Forum fik et helt nyt udseende og blev langt mere begynder- samt mobilvenligt.


Vi har været utrolig glade for at se den store interesse i YouSee Forum, som også viser sig, når vi kigger på den stigende aktivitet herinde. Den håber vi fortsætter i mange år frem!

For at give et lille tilbageblik på de mest populære emner i 2016, kan I her se en top 5 over de mest populære indlæg i dette år:

Mest besøgte tråde:
  1. Nyhed: Bredbånd uden TV - ca. 100.000 besøgende
  2. Nyhed Ny YouSee tv-boks - 21.500 besøgende
  3. Kabel-TV: Ny Tv-boks - Opdateringer - 13759 besøgende
  4. Coax: Nyt standard modem i stedet for C6250 - 9142 besøgende
  5. Nyhed: Lukning af FM radio via antennestik - 7676 besøgende
Mest kommenterede tråde:
  1. Ønsker til den nye boks - 253 kommentarer
  2. Opdatering 1.20 til den nye YouSee boks - 180 kommentarer
  3. Svar på spørgsmål om den nye YouSee tv-boks. - 169 kommentarer
  4. Ny TV-boks - Opdateringer 141 kommentarer
  5. Ny YouSee tv-boks - 133 kommentarer
Det er helt tydeligt, at Humax tv-boksen er dominerende, når det kommer til samtale-emner :)

Vi ser frem mod 2017, hvor der også vil ske rigtig mange spændende ting her på Forum – og vi håber, at I vil være med til at gøre det sjovt.

Tusind tak, til alle brugere for at bidrage med indhold og svar, når en bruger søger hjælp – og et ekstra tak til alle superbrugere, som er med til at gøre Forum til det det er.

Rigtig godt nytår til alle.


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar