3 år senere og stadigvæk samme problem med tdc-shit


Her kære ulf og andre irriterede tdc-play brugere 

 

"Hej Kwinther79 og I andre her i tråden,

 

Først og fremmest, så har du ganske ret i, at det nye Play ikke altid har opført sig som både I og vi havde forventet. Stabiliteten har ikke været god, og bare i den seneste tid har der været to større nedbrud - senest søndag/mandag (21/22 juli). I er ikke tilfredse, og det kan vi godt forstå - vi synes heller ikke, det kører som det skal. Endnu.

 

Selvom det, som du selv siger, ikke kan ses udadtil, så bruger vi rigtigt mange ressourcer på at rette op på de udfordringer, som vi har registreret ved TDC Play. Så sent som mandag (den 22. juli) har en såkaldt Task Force identificeret hvad der formentligt er kilden til de tidligere omtalte store nedbrud, og sat en proces i værk for at rette op på det. Kort sagt drejer det sig om at overvågningen af driften ikke har fungeret som den skal.

 

Vi arbejder også fokuseret på at der fremover kommer mere rettidige meldinger om driftsforstyrrelser på TDC Play ind på http://tdc.dk/drift. Det er noget, der er på vej, og vi forventer at I vil kunne se en forskel inden alt for længe.

 

Det gamle Play led også under en række børnesygdomme i sin tid, og det nye Play er et noget mere komplekst produkt, der skal levere film, serier, live-TV og musik (og lidt mere) til en lang række platforme (iOS, Web, Android - tablets, smartphones, PC'er, feature phones osv.). Det vil helt naturligt medføre nogle udfordringer, men vi synes selv at vi er godt på vej til at få taget hånd om de fleste.

 

Og hvis I ellers løber ind i problemer med Play, eller har feedback, så er det stadig meget vigtigt for os at I melder det ind som beskrevet her: /t5/TDC-Play/Oplever-du-fejl-p%C3%A5-TDC-Play/td-p/112646

 

Jeg har talt med en række forskellige mennesker bag scenerne for at blive rustet tl at skrive dette svar, og fælles for dem alle er, at de arbejder benhårdt på at gøre Play stadigt bedre. Og så skulle jeg hilse og sige tak for jeres mails - de læser dem alle sammen, og selvom de ikke alle bliver besvaret, så hjælper det rigtigt meget at høre om brugernes oplevelser.

 

/Ulf" 

 


2 Kommentarer

Skrevet i 2010 af ham vi kender som ulf

Omdømme 1
Nickhenriksen skrev:
Skrevet i 2010 af ham vi kender som ulf

Hej Nickhenriksen

Jeg kommer lige med en Rettelse for dit indlæg:
Ulf har skrevet ovenstående i  denne tråd

24-07-2013 09:33 - og redigeret sit indlæg 15 minutter efter.

Altså ikke 3 år, men for en måned siden.  

redigeret tilført:

Men tak fordi du hiver et udmærket indlæg frem, skrevet af en tdc ansat der prøver, at hode os opdateret for hvad der foregår bag kulisserne.

 

 

Besvar