2 HD kanaler samtidigt?


Omdømme 3
Hej,

Vi har Home Trio Ekstra med Viasat + HD pakke, mv og har netop fået installeret en ekstra boks i den anden stue (Multiroom).

Vi har 20 MB og plads nok og vi får at vide af TDC Kundeservice, at vi hermed har 4 såkaldte porte til rådighed, hvor opskriften er, at 1 SD kanal fylder 1 port og 1 HD kanal fylder 2 porte. Det vil sige, at vi kan se 1 SD kanal + optage 1 anden SD kanal i stue 1 og så kan vi hertil se en 3. SD kanal+ optage en kanal fra stue 2. Det har vi testet og det virker.

MEN, hvis vi ser 1 HD kanal i stue 1 og vil se en anden HD kanal fra stue 2, så melder den optaget og kan således kun vise den samme HD kanal. Kan det passe?

Vores spørgsmål er derfor: Burde vi ikke kunne se 2 forskellige HD kanaler fra hver sin stue, når det i mit hovede bliver til, at de 2 kanaler så fylder 4 porte, hvilket var det vi fik til rådighed? Det skal tilføjes, at vi selvfølgelig hverken optager eller bruger boksene til andet. Det er kun for se 1 forskellig HD kanal i hver sin stue, hvilket ikke er usædvanligt, når der nu er en del HD kanaler til rådighed.

På forhånd tak for hjælpen.


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar