Svar

Tv-billede Home Trio


Hej

Vi har fået installeret Home Trio for ca. 3 uger siden. Det har kørt fint indtil de sidste to dage, hvor billedet pludseligt ændres så den hvide farve bliver gul??!! Vi har prøvet at slukke/tænde på modem og boks uden resultat. Er der nogen der har en løsning på dette?

Mvh

Halar

icon

Bedste svar af jeps-92 7 november 2010, 20:30

Hvordan er boks og TV forbundet?

Hvis det er med scart kabel, kan fejlen skyldes, at et af stikkene er gået lidt løs (kan ske ved rengøring eller lignende). Prøv at lirke lidt med begge stikkene og sikrer dig, at de er helt inde.

Hvis det ikke er stikkene er det mest sandsynlige, at det er en løs forbindelse inde i et af stikkene, prøv med et nyt kabel.

Hvis det er med HDMI stik, er fejlen straks mere alvorlig. Hvis i har en DVD afspiller eller lignende forbundet til fjernsynet, hvordan ser billedet ud fra den? En reset af TDC boksen kan man jo altid prøve.

Hvis intet af ovenstående hjælper. så skrivlige tilbage, hvordan TV og boks er forbundet, så skal vi prøve at hjælpe dig videre.

Se original

1 Kommentar

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints jeps-92 har modtaget fra andre medlemmer.

Hvordan er boks og TV forbundet?

Hvis det er med scart kabel, kan fejlen skyldes, at et af stikkene er gået lidt løs (kan ske ved rengøring eller lignende). Prøv at lirke lidt med begge stikkene og sikrer dig, at de er helt inde.

Hvis det ikke er stikkene er det mest sandsynlige, at det er en løs forbindelse inde i et af stikkene, prøv med et nyt kabel.

Hvis det er med HDMI stik, er fejlen straks mere alvorlig. Hvis i har en DVD afspiller eller lignende forbundet til fjernsynet, hvordan ser billedet ud fra den? En reset af TDC boksen kan man jo altid prøve.

Hvis intet af ovenstående hjælper. så skrivlige tilbage, hvordan TV og boks er forbundet, så skal vi prøve at hjælpe dig videre.

Besvar

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)