Svar

Mittdc + Play + Afspil til = fejl?


  • Deltager
  • 0 kommentarer
Når herhjemme forsøger os med funktionen "afspil til" virker det uden problemer, når vi streamer de filer der er rippet til vores NAS. Disse kan uden problemer sendes til mediacentret, og bliver afspillet uden videre problemer. Ligeså, hvis vi i app'en eksempelvis bruger netradio.

Men hvis vi bruger tdc play filer i dette forsøg (som virker ganske udemærket, hvis blot de afspilles på telefonen), får vi ikke afspillet noget, men får på telefonen i stedet blot en besked om, at der kan være problemer med netværket.

Er der nogen ideér til, hvordan dette setup ville kunne komme op at stå, eller hvor det er fejlen ligger? 

 

Telefoner: HTC Wildfire, HTC One S

Mediacenter: Win 7, XBMC samt WMP 12, gigabit lan

NAS: Musik rippet i 320kb MP3

icon

Bedste svar af Rabo 16 maj 2012, 14:26

Hej MiHøPe

Jeg kan se at du efterfølgende har meldt dig i nedenstående tråd, så jeg vil henvise til den, for yderligere snak om dette problem:

/t5/TDC-Play/DLNA-Play-i-Mit-TDC-App/td-p/83781

Vh.

Rasmus - TDC

Se original

1 Kommentar

Omdømme 2

Her kan du se, hvor mange omdømmepoints Rabo har modtaget fra andre medlemmer.

Hej MiHøPe

Jeg kan se at du efterfølgende har meldt dig i nedenstående tråd, så jeg vil henvise til den, for yderligere snak om dette problem:

/t5/TDC-Play/DLNA-Play-i-Mit-TDC-App/td-p/83781

Vh.

Rasmus - TDC

Besvar

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)