Mister jeg data på min nye iphone/icloude, når jeg nulstiller den gamle iphone?


  • Deltager
  • 0 kommentarer
Jeg har haft min "nye" iphone 5 til reperation. I den tid har jeg lånt min datters gamle iphone 4. Nu har jeg fået min iphone 5 igen, og den kører fint igen, og alt hvad jeg skal bruge, er synkroniseret på den. Nu skal jeg have slette "nulstillet/renset" min datters telefon igen, så den kan bruges af andre. Jeg er dog i tvivl om, om jeg kan komme til at slette nogle af mine data, icloude osv. når jeg nulstiller (slet alt indhold og indstillinger), så det forsvinder fra min iphone 5. Datterens telefon skulle jo gerne renses helt, og min forblive opdateret. Er der nogle der ved hvordan jeg gør det korrekt?

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)