Jeg betaler stadig til Netflex


Hej

Den23/01-19 fik jeg Netflix gennem YouSee bland selv og jeg skulle ikke opsige mit alm abonnement hos Netflix det ville YouSee sørge for.

Men jeg kan se jeg stadig betaler til Netflix, hvilket vil sige jeg har 99,-kr x 14 måneders penge til gode da YouSee ikke har sørget for at jeg ikke skal betale til Netflix, da jeg stadig kunne anvende mit oprindelige konto hos Netflix

mvh

 

Jeannette Dinsen 


2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7

Når der skal skiftes  fra at have abonnement direkte fra Netflix, og til at have det via You See, så skal det opsiges hos Netflix, og lade det køre til det slutter der, så tilmeldes det via You See derefter.

https://kundeservice.yousee.dk/tv/brug-tv/netflix/bland-selv-netflix

Har du allerede en Netflix-konto hos Netflix?

Hvis du allerede har en konto hos Netflix og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem Bland Selv, så kan det godt lade sig gøre. Det er blot lidt besværligt.

Når du vælger Netflix gennem Bland Selv, så skal du nemlig bruge en e-mailadresse til at oprette en Netflix-konto. Og den e-mailadresse må ikke allerede være i brug hos Netflix på en aktiv konto. Er din e-mailadresse allerede i brug, så skal du først afmelde din nuværende kreditkortbetaling hos Netflix og vente, til betalingsperioden er udløbet, før du genbruger mail-adressen og derved fortsætte med dine profiler og lister hos Netflix.

Du kan sagtens oprette en helt ny konto hos Netflix gennem Bland Selv, og derved komme i gang med det samme.

Omdømme 6
Badge +5

Link til at  afmelde og opsige,  abonnement hos Netflix  https://help.netflix.com/da/node/407.

Besvar