Router.......!!!!! :-(


 • Bruger
 • 5 kommentarer
Hej en eller anden ved TDC...

Mit spørgsmål går på hvordan det kan være man laver en DMZ option i routeren når "LORTET" ikke virker som en DMZ skal virke.

DMZ - 192.168.1.254 Ny router Linksys WRT54G, med denne indstilling skal alle porte både ind og ud være henført til min router der står bag "TDC HOMEBOX", men jeres form for DMZ er ikke hvad det skulle være, når man så ringer til jer kan man få hjælp hvis men betaler 199.- for "SUPPORT", dette mener jeg ikke på nogen måde er fair. Ser man tilbage var jeres gamle ADLS/BREDBÅND´s modemer meget bedre da næsten alle porte var åbne, der var kun et spørgsmål om at definere dem i routeren du selv satte bagved.

Jeg har prøvet næsten alt, jeg har sågar fjernet firewallen så alt trafik ind og ud er tilladt men stadig uden held.

Jeg vil bare gerne have et svar hurtigt....

MVH

THOMAS

9 Kommentarer

Omdømme 1
Hej Thomas

Hvis du vil klage over et produkt, er dette det rette sted at henvende sig:

Forbrugsklager = samtale/trafik/datakald, MB forbrug, tyveri eller misbrug

Øvrige klager   = Alle andre typer af klage

Da du meget tydeligt tilkendegiver, at det skal være en TDC-ansat der svarer dig. er du nød til at se denne side. http://tdc.dk/kontakt/ 

Hvis du har et produkt som ikke virker, men ønsker hjælp til at fixe det. er der en mulighed  for, at en anden bruger har løsningen på dit problem, når du opretter en tråd her i dette bruger til bruger forum, men ligefrem forlange at andre brugere skal svare dig hurtigt, synes jeg er en underlig kommenderende måde at bede om hjælp på.

Jeg ved derfor ikke hvad du vil. Klage eller have hjælp at en af de dygtige brugere der gerne ofrer lidt af deres tid på at hjælpe andre.? Glad humørikon

Finder en anden måde at formålete mig på
Omdømme 3
Hej Thomas

De DMZ problemer du oplever, er desværre uden for det supportomfang, vores hotline sidder med. Der skal derfor sættes en specialist på sagen, for at kunne hjælpe dig, derfor de 199 kr for det vi kalder "Betalbar support". I den kategori falder også hjælp, som manuel mailopsætning og portforwarding.

Vil dog tilføje at du ikke behøver at bruge TDC's udstyr, så hvis du selv kan finde en opsætning der virker, er du meget velkommen til det.

Er desværre ikke selv i stand, til at hjælpe dig med de omtalte problemer, men håber der er nogle kloge forumbrugere der er.

Held og lykke med det!

Alex

Hej igen!!

Mange tak, jeg ved godt at det måske ikke var den fedeste måde at skrive det indlæg på men jeg bliver sq en smule træt af det hele når det ikke virker som det skal, nu har jeg arbejdet med netværk i alle former fra det gamle BNC og er stadig med, mit hjemme netvært består af et srydsfeldt med 22 kabler, samt accpoint til mit værksted, og en WiFi VPN brigde til min genbo på en anden sub adresse så han ikke kan benytte min internetadgang og jeg heller ikke hans.

jeg ved at man kan købe et andet moden/router ved LINKSYS eller DLINK som kan sættes på, problemet er bare at man skal have lov af TDC(jer) da dette kræver godkendelse fra jeres server..

Jeg kan heller ikke se hvorfor jeg skal ligge med en 2.0.0.0 ip adresse, da dette af en eller anden grund ogsp skaber problemer, denne ip har jeg fået da jeg fin en ny router/modem ved jer, det er efter dette tingene ikke ville virke mere.

men ved du/i EVT. noget om at investere i andet router/modem...

Omdømme 1
Hej Thomas.  Har prøvet at skaffe dig hjælp, men kan ikke love noget. Blinkende humørikon

Så er der funet en Router der virker...

Linksys X3000 router og modem, spørgsmålet er bare om jeg kan smide den på min forbildelse...

hvis jeg kan få oplyst hvad model nummer sagemcom box jeg har stående, så kan jeg nemlig få de rigtige SPEC på den, og derved få den helt rigtige router/modem....

Hej

Har du fundet en router/modem som virker?

Jeg går med de samme tanker om at fjerne det skrammel til homebox og opsætte min egen router

Jeg har en sagem vdsl homebox og er ikke sikker på router valg

Hej Fixfinn

Ja har fundet en løsning der virker, og det spiller MAX...

Baruger stadig deres router, det jeg har gjort er at opsætte ders router først og der efter taget en Linksys 54gWRT og den er med DD-WRT i stedet for linksys interface..

TDC Homebox har et "Mode" der hedder DMZ dette kan du ligge vidre til den anden "Din Egen Router" så alt trafik bliver styret af din og ikke TDC...

Samtidig har jeg taget alle "Port Trigger" og åbnet dem, samt firewall stillet på minimal..

dette går det muligt at komme gemmen router ude fra..

så sådan skal det se ud:

TDC HOMEBOX:

IP: 192.168.1.1

SUBNET: 255.255.255.0

       TDC TVBOX: 192.168.1.10

       SUBNET: 255.255.255.0

Linksys: 192.168.2.1

SUBNET: 255.255.255.0

     ANDRE COMPUTER: 192.168.2.10 - 192.168.2.253

     SUBNET: 255.255.255.0

 

Det vil sige at det kun er din TV box der sidder i tdc router alt andet sidder i din egen router

Håber det er noget der kan bruges til noget ellers spørge du bare igen...

MVH

Thomas

Hej!

Er denne tråd stadig levende?

Jeg har planer om at gøre det samme, men har ingen erfaring med DMZ og Port Trigning – at flashe dd-wrt er dog med på, hvordan skal gøres.

Besvar

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)