WiFi | YouSee Community

WiFi


Har talt med Supporten mange gange omkring hastighed på wifi det er bare sååååå sløvt, den seneste besked fra supporten var at der jo ikke var hastigheds garanti 😞 betaler 1000 kr. om måneden.

Det er ikke ok 


1 Kommentar

Omdømme 6
Badge +4
Hej JKALA.

WiFi kan TDC (Eller enhver anden udbyder) Ikke garantere hastighed på. WiFi er MEGET afhængig af omgivelserne. WiFi er en tovejs radio. dvs. en form for Walkie Talkie, og kan blive forstyret af en lanbgrække ting. Herunder er et par ting du kan kigge efter, og det ALT WiFi ikke kun TDC:

1. Din WiFi sender/modtager (Homeboks ved TDC) placeres HØJT og FRIT. Ikke under sengen, inde  i skabet, bag moster annas fine vase, Nede bag sofaen eller lign.

2. Kontroller om der er andre der bruger din kanal/Frekvens (Kan f.eks. gøre med WiFi Analyzer til Android) Hvis der er en, eller flere, der sender på samme frekvens, vil det være som om de taler i munden på hinanden.

3. Andre radio enheder kan forstyre WiFi. Bluetooth, Babyalarmer, Trådløse telefoner, trådløs mus og andre ting der kører på 2,4, eller 5 Ghz alt efter hvilket område man bruger.

4. Er der noget der skærmer for signalet hen til hvor du gerne vil have signal? Evt. et køleskab, eller andet af metal, selv et stort spejl forstyrrer.

5. Afstand til Sender/Modtager. Rækkeviden påvirkes krafitig i f.eks. Betonbyggeri (Metal skelet) eller gamle huse (Kan have Hønsetråd på vægen for at holde pudsen) Husk 5 Ghz rækker MEGET mindre en 2,4 Ghz.

Det var et par ting, og husk alt indvirker på hianden, hvis signaler f.eks. forstyrres, (Punkt 3) falder afstanden den kan bruges i (Punkt 4)

Hvis du vil have fuld hastighed, og stabil forbindelse er der ikke nogen vej udenom ledninger. WiFi er den MEST USTABILE og USIKRE forbindelse til Netværk.

Venlig Hilsen

Brian

Besvar