Tablet | YouSee Community
Svar

Tablet


Badge
Jeg har Samsung GalaxyTab 2 tablet.Kan jeg bruge min YouSee

sikkerhedspakke på den ?


m.v.h.vah


icon

Bedste svar af tigerdyret2301 21 december 2013, 19:44

Hej

Prøv at kigge på det her... Kan være dette er noget..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&hl=da

Se original

4 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +4
Hvis du kigger på denne side http://yousee.dk/Bredbaand/SikkerhedsForside/Sikkerhed.aspx Og kigger nederst der står "se kravene til din PC". Her kan så læses at sikkerhedspakken kun kan installeres på PC og MAC computere, Altså kan den ikke installeres på en TAB der kører Android, eller for den sags skyld en iPad.

MVH. Brian

Badge
Tak for svaret.

Jeg vil kontakte Samsung,om den skal sikres mod antivirus, og hvordan.

m.v.h. vah

Omdømme 4
Badge +1
Hej

Prøv at kigge på det her... Kan være dette er noget..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&hl=da

Omdømme 1
Hej vah

Jeg kopierer lige lidt vejledning ind i dette indlæg, fordi du har flere tråde, som ser ud til at være løst, men hvor du har glemt at klikke på knappen ud for et indlæg.  Det er af høflighed over for dem der svarer dig i diverse tråde, at jeg beder dig om at klikke på den knap.  Hvis du vil have det, vil jeg gerne gå alle dine tråde efter og sætte et link til hver tråd, hvis det kan hjælpe dig, med at finde dem. 

 

Forklaring til funktionen "Accepter som løsning"

Hvis du har stillet et spørgsmål, kan du vælge de svar som bedst besvarer spørgsmålet og mærke dem som accepterede svar. Det gør du ved at klikke på knappen Accepter som løsning under det svar, du vil acceptere.

Accepter løsning.png

Når du accepterer en løsning, får både dit spørgsmål og løsningen et specielt ikon og et link, der tager dig direkte fra spørgsmålet til svaret og tilbage igen.

Bemærk, du kan kun markere en løsning som accepteret, hvis du selv har stillet det oprindelige spørgsmål (dvs. du startede tråden).

Besvar