Status på Fremskudte centraler | YouSee Community

Status på Fremskudte centraler


Omdømme 2
Badge
Hvad er status på udrulning af fremskudte centraler rundt omkring?

Tilbage 2010 sagde nogle TDC teknikere der arbejdede på en muffe i vejen, at inden for et år ville der bliver komme gang i fremskudt central ca. 200meter fra hvor de arbejde med muffen..

Skabet er skiftet siden da, men der er vist stadig ikke nogen fremskudt central.. Jeg bestilte nemlig VDSL som bruttolønsordring.. men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre og fik bare den adsl2+ som jeg havde i forvejen dvs. 16mbit download.. har før haft fullrate hvor på samme trådpar kunne have 25Mbit i download og 2Mbit i upload.. Men det kan åbenbart ikke lade sig gøre..

men hvad er status for TDC og fremskudte centraler??? Er det sat helt i stå og der sker ikke mere istedet for LTE 4g mobilbredbånd?


5 Kommentarer

Omdømme 2
Badge
Upper lige denne

Kan se der er skrevet lidt om det på facebook:

http://www.facebook.com/tdc/posts/601486056530149

hvor der fx er et link til noget med centraler.. Men nu er det et stort excelark man ikke kan sortere i... 

Omdømme 2
Badge
Når efter en hård kamp idag, lykkedes det endeligt at høre noget fornuftigt at der tilsyneladende alligevel er en fremskudt central men at systemet fortæller der IKKE er det... virkeligt smart... så nu skulle det være muligt med fantastiske 50/10mbit istedet for 15/2 som jeg har nu men må se på fredag hvor det skulle blive konvateret...

Ps hvordan mon man læser de lister over de dslams fra https://wholesale.tdc.dk/Produkter/Map_info_DSLAM_boelge_65.zip

har prøvet google maps uden resultat

Omdømme 4
Badge +1
BH81 skrev:

Ps hvordan mon man læser de lister over de dslams fra https://wholesale.tdc.dk/Produkter/Map_info_DSLAM_boelge_65.zip

Det gør du ikke. Du bruger i stedet dette link hvor samtlige fremskudte centraler er med:

https://wholesale.tdc.dk/Produkter/Wholesale_DSL_net_data_03_04_2013.xlsx

Det er muligt at sortere i dokumentet.

Omdømme 2
Badge
Tak

Hmm dårlige nyheder... fandt ud af hvordan man søgte med postnumre... og der er slet ikke nogen fremskudt i byen, kun i en landsby lidt væk fra byen.. den nærmeste central er "kun for fiber" hmm ja jeg har jo godtnok fiber helt hen til huset, og ud til vejen hvor der er dong fiberskab 2meter fra TDC skabet med fiberen fra huset... men det er jo ikke "klargjort"

Omdømme 2
Badge
Nogen der har en opdateret liste over de fremskudte centraler?

Sidder stadig med en langsom (15mbit) adsl2+ linie, men da det ser ud til alle nye kunder kommer på vdsl kort, kan det være jeg igen kan få 25mbit, men endnu bedre hvis de fremskudte kommer ud så er der vel mulighed for 40mbit eller mere :-)

Besvar