Stædig ikke nogen kryptering af pop3 konti? | YouSee Community

Stædig ikke nogen kryptering af pop3 konti?

  • 10 december 2013
  • 1 kommentar
  • 1043 visninger

Kan det virkelig passe at tdc ikke tilbyder krypteret adgang til sin mailserver?

Hvis ja, så hvorfor? <script id="ncoEventScript" type="text/javascript">// function DOMContentLoaded(browserID, tabId, isTop, url) { var object = document.getElementById("cosymantecnisbfw"); if(null != object) { object.DOMContentLoaded(browserID, tabId, isTop, url);} }; function Nav(BrowserID, TabID, isTop, isBool, url) { var object = document.getElementById("cosymantecnisbfw"); if(null != object) object.Nav(BrowserID, TabID, isTop, isBool, url); }; function NavigateComplete(BrowserID, TabID, isTop, url) { var object = document.getElementById("cosymantecnisbfw"); if(null != object) object.NavigateComplete(BrowserID, TabID, isTop, url); } function Submit(browserID, tabID, target, url) { var object = document.getElementById("cosymantecnisbfw"); if(null != object) object.Submit(browserID, tabID, target, url); }; // </script>


1 Kommentar

Omdømme 1
Hej.

Jeg kan ikke lige overskue hvad den kode, du har medtaget, betyder. Men følgende kan oplyses:

Faktisk så tilbyder TDC SSL-krypteret POP3-mail, og har gjort det længe, men af en eller anden uforklarlig årsag skilter man ikke med det i sine vejledninger. Men TDC har på hjælpesiden til opsætning af mailkonti på mailklienter et mailsupportprogram, og bruger man det bliver SSL-kryptering slået til.

Hvis man bruger Webmail sker det via en https-side, som burde være sikker.

TDC's beskrivelser til manuel opsætning på Windows-computere beskriver - indtil de bliver opdateret - opsætning med SSL-kryptering slået fra og med de dertil gældende portnumre. Vil man slå SSL-kryptering til manuelt skal der ændres i opsætningen som vist herunder:

Forskellen i opsætningen omfatter følgende indstillinger:

SSL-kryptering slået fra: Port 587 for udgående mail og 110 for indgående mail.

SSL-kryptering slået til:  Port 465 for udgående mail og 995 for indgående mail.

SSL-kryptering skal enten være slået fra for både udgående og indgående, eller være slået til for både udgående og indgående.

Vær opmærksom på at såfremt man ændrer på SSL-indstillingen manuelt, kan mailklientprogrammet finde på selv at ændre portnumre i visse mailklienter, og at de muligvis ikke altid ændres til de portnumre, som TDC anvender.

Besvar