SMTP port åbning af 2525 | YouSee Community

SMTP port åbning af 2525


Port 25 kan ikke benyttes til SMTP såfremt ens MAIL services udbyder ikke er TDC.

TDC skriver ALLE streder at så skal man benytte 587.....

Den virker heller ikke i f b m Home Trio installationen - men deriomd skal der benyttes port 2525!!!

Desværre er der mange af de ISP'er der ikke har åbnet for denne port og fortsat henviser til 587.

Det betyder at man som kunde bliver kastebold mellem den ene ISP der leverer en mail løsning og den anden der leverer selve Internet adgangen.   Den klasiske det er ikke os og de andre ved ikke hvad de taler om situation - support begge steder ANER ikke hvad kunden der sidder som en lus mellem 2 negle taler om og skyder problemet fra sig.

Kan TDC ikke opdatere og OFFENTLIGT bekendt gøre at det er 2525 port der skal benyttes og at TDC anmoder om at denne port åbnes i mail hotellerne.

Dette kunne måske hjælpe den stakkels kunde der sidder i fedtefadet.

Alle ISP er vasker bare hænder og kunden har ingen løsning på sit probem.

Hvad agter TDC at gøre?


1 Kommentar

Omdømme 2
Hej Sumo-Ente.

Jeg er ikke helt med på hvad dit problem består I.

Det er der hvor du har din mail hvor de skal sørge for at den port de vil have du benytter til at SENDE mail med skal være åben - det hat ikke noget med TDC at gøre som udgangspunkt.

TDC har normalt lukket for port 25 indgående til din homeboks/modem medmindre du har fast IP adresse og har egen mailserver stående - så kan du bede om at de åbner port 25 ind til dig. (medmindre TDC er begyndt at lukke begge veje - altsp ind og ud??)

Når man benytter port 587 så er det fordi man bruger den som en mere sikker måde at sende mails på idet det kræver brugerid/password at få lov til at sende - som udgangspunkt.

Ud af din boks - til at sende er der mig bekendt ikke nogen begrænsninger medmindre du selv har sat nogen op i din homeboks.

Men skriv hvad du har problem med og der er mange her der kan give dig hjælp.

/

Besvar