Opsætning af ny Tdc homeboks | YouSee Community

Opsætning af ny Tdc homeboks


Jeg har fået tilsendt en ny homeboks fra Tdc. Mit "problem" bliver, at jeg ønsker samme løsning, som med den nuværende. Nemlig at jeg har koblet det trådløse fra (i homeboksen) og vil bruge de Apple produkter jeg har til det trådløse netværk i huset.

Er der nogen der kan give en "step by step" opskrift, fra at skifte til den nye Homeboks og så få frakoblet det trådløse, så det kan køre dette via mine Apple produkter?

Se tidligere tråd her:

/t5/Bredbånd/Anden-trådløs-hardware-end-Homeboks/m-p/147991#M18297


2 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +4
Først sluk WiFi det gør du sådan her:

https://kundeservice.tdc.dk/bredbaand/indstillinger-og-sikkerhed/sluk-traadloest-signal

Dernæst tilslut egen router:

https://kundeservice.tdc.dk/bredbaand/installation-og-opsaetning/opkobling-af-router-til-tdc-homebox

Men det bliver endnu nemmere hvis du kan sætte dine Apple WIFI dimser til at fungere som Accesspoint (Vides ikke, da jeg ikke bruger apple produkter) så er det bare at tilslutte den til et af de gule stik, efter at det ovenståenden er udført.

Jeg vil lige nævne at jeg ikke har prøvet at sætte noget efter homeboks, da jeg stadig er en af de heldige der ikke har homebox, men et normalt modem.

Venlig Hilsen

Brian

Tak for hjælpen (ja langt om længe fik jeg foretaget ændringen). Lige et par justeringer:

Der står ikke SSD1 (så det kan man ikke vælge). Man skal vælge SSD2,4 og SSD5 uafhængigt af hinanden og deaktivere dem begge.

Hvor længe skal skal "systemet" for øvrigt stå og arbejde når man har trykket GEM. Den lille cirkel i bunden bliver ved med at "indlæse", selv efter 15 minutter (dette gælder både 2,4 og 5 ghz)?

Besvar