Hvad sker, når Homebox resettes? | YouSee Community
Svar

Hvad sker, når Homebox resettes?


Hvis jeg resetter Homeboxen, mister jeg så al opsætning af Port Forwarding?

icon

Bedste svar af giweo 25 oktober 2015, 15:03

Ja, men du kan gemme dem i en .cfg fil inden du resttter, og så indlæse den igen efterfølgende.

Se original

2 Kommentarer

Omdømme 4
Ja, men du kan gemme dem i en .cfg fil inden du resttter, og så indlæse den igen efterfølgende.

Tak for svar!

Besvar