åbning af porte i homebox


Er der nogen der er hjemme i fremgangsmåden i åbning af en port i homebox.

Det må gerne være een, der ved noget og ikke bare henviser til vejledninger. De er ikke meget værd.

mvh


3 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +4
Hej Steen17

Hvis vi ikke henviser til en vejledning, hvordan ville du ellers mene vi skulle gøre det? Men denne vejledning er hvad alle andre, der har homebox, bruger http://kundeservice.tdc.dk/bredbaand/arkiv/portaabning-i-tdc-homebox Men husk at lægge mærke til at det IKKE virker, uden også at tildele den maskine du vil åbne en port til, en FAST IP adresse. Tildeling af fast IP addresse gøres efter denne vejledning: http://kundeservice.tdc.dk/bredbaand/installation-og-opsaetning/faste-interne-ip-adresser-med-tdc-homebox

Du skal selvføgelig også vide hvilke porte du vil åbne.

Venlig Hilsen

Brian 

Den vejledning drejer sig jo kun om omdirigering og fast adresse og det er ikke det jeg er ude efter.

Jeg skal bare åbne en port

Omdømme 6
Badge +4
Det er den vejledning du skal bruge. Hvis du f.eks. vil have port 80 (HTTP) sendt videre til en server på indersiden med adresse 192.168.1.10 skal der stå følgende:

Fra port: 80

Til port: 80

Protokol: TCP, eller UDP, eller hvilken protokol du nu vil åbne. (Ved HTTP er det TCP)

Omdirigereingsport: 80 (Det betyder at porten 80 på ydersiden bliver odirigeret til port 80 på indersiden, og det var det vi var ude på... føre port 80 igennem firewall, NAT osv. så den stadig hedder port 80 (Populært: åbne port 80))

Lokal IP adresse: 192.168.1.10

Hvis du har flere porte du vil åbne, f.eks. port 10000 til port 10010 (Dette tilfælde er det 11 porte!! begge er inklusive..) så skriver du første omdirigeringsport 10000 (Altid den første port, så tæller den selv op... altså 10000 -> 10000 og 10001 ->10001 osv.)

 Edit: Lige en tilføjelse. På alle routere der kører med NAT (Heriblandt Homebox) kan man ikke bare "åbne en port" Hvis man skal bruge en bestemt port (til f.eks. Online spil osv.) SKAL porten dirigeres hen til én, (Og kun én) FAST IP på indersiden. Én port kan kun sendes til Èn IP! man kan f.eks. ikke sende port 80 til to eller flere IP Adresser.

Besvar