Trådløst internet fra YouSee [18/18] kan ikke håndterer to computeres forbrug af internet | YouSee Community

Trådløst internet fra YouSee [18/18] kan ikke håndterer to computeres forbrug af internet


Hej,

Den aftale vi har med YouSee lyder i øjeblikket 18/18 vha. 'Bland selv'. Internettet bliver uddelt vha. en trådløs router / modem som er placeret på loftet - signalet er rimeligt der hvor det burde være det.

Dette har kørt fint med rimelig stabilitet imens en person fra vores familie var ude at rejse i nogle måneder siden at det betød at der kun var en særligt internet-brugende device kørende på internettet. Men efter at denne person nu er kommet hjem og også bruger ligeså meget internet som den anden person, er der nu to forbrugere af internettet (dette inkluderer Skype, browsers og spil på samme tid for begge forbrugere), og dette har gjordt at internettet simpelthen virker til at blive overbelastet - der er høj forsinkelse i spil, langsom loading af browsere og næsten overhovedet ingen chance for særligt meget livestreaming.

Overbelastningen af internettet sker for det meste når der foregår spil på begge computere samtidig.

Det skal lige siges at selvom det lyder af meget internet-forbrug, så burde dette altså ikke at ske siden at det kun er en fair mængde internetforbrug (ikke så tungt som det lyder).

Hvorfor kan det være at internettet ikke kan holde til disse to computere samtidig?

På forhånd tak.


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar