SSID MitWiFi broadcast uden kode - Sagem F@ST 3686 bridge mode | YouSee Community

SSID MitWiFi broadcast uden kode - Sagem F@ST 3686 bridge mode


Jeg har netop installeret Sagem F@ST 3686 og aktiveret bridge mode. Jeg benytter egen router.

YouSee Sagem modem bliver ved med at broadcaste SSID MitWiFi uden kode.

Det er samme problem som en bruger beskriver på forum HER

Jeg har forsøgt fact. reset både fysisk og via router interface. Jeg kan kortvarigt løse problemet ved at gå til http://yousee.dk/aktiver og aktivere CPE (??) men efter kort tid optræder et åbent netværk med SSID MitWiFi igen på listen over tilgængelige netværk.

Eneste trøst er at det umiddelbart er forgæves at opnå IP kontakt til SSID - men jeg er stadid utryg ved tanken om at det kan misbruges.

Efterfølgende har jeg installeret min CG3700 igen - og nu er der også et SSID åbent der hedder MitWiFi på den, på trods af bridge mode og aktivering af min Time Capsule på http://yousee.dk/aktiver - det var ikke et problem tidligere. Har ligeledes forsøgt at fact. resette den.

Det er som om at SSID broadcast på MitWiFi fortsætter efter at aktivering er fuldført. Umiddelbart er det et forholdsvist svagt signal der sendes - se evt. screenshot hvor peak signalet er når jeg har forbindelse til min Time Capsule og det dårlige signal er SSID MitWiFi.

Mit indtryk er at der aldrig slukkes for WiFi i hverken Netgear eller Sagem udstyr, men at signalstyrken reduceres hvilket efterlader opsætning SSID MitWiFi synligt og åbent på trods af bridge mode. BSSID er MAC adressen på Netgear CG3700 WiFi access - så det kan kun stamme derfra.

Jeg har ikke lyst til at have noget som helst åbent på mit netværk.

https://

https://


7 Kommentarer

Bump
Omdømme 7
Badge +7
Kender ikke Sagem routeren, men har du forsøgt, at slå wifi fra i router (eller en knap på router), inden du sætter den i bridge mode?

Ja det er forsøgt.
BUMP - Har stadig ikke fundet en løsning og der broadcastes stadig SSID MitWiFi fra YouSee CPE på trods af bridge mode.

BUMP

Omdømme 3
Badge +1
Hej Rsmsdk

Det er ikke et problem vi kender til, men har du en åben konfiguration fra os?

Hvis du ikke har, så kan man opleve at ændringer man laver ikke går igennem, eller bliver ændret tilbage, da vi så går ind og styre visse ting på ens modem.

Tag gerne kontakt til vores support på 70704040, så kan de også hjælpe dig med at se på sagen.

Er du sikker på at signalet kommer fra din router, jeg tænker bare at hvis signalet er så svagt, så kommer det måske fra en af dine naboer...

Besvar