Problem med opsætning af printer på Wifi | YouSee Community
Spørgsmål

Problem med opsætning af printer på Wifi


Hej.
Jeg kan ikke få hul igennem til vore printere via wifi. Vores installation og router er helt ny, og wifi fungerer i øvrigt som det skal.

Hverken WPS eller manuel opsætning kan jeg få til at fungere. Via manuel bliver jeg sågar afvist på forkert indtastet kode - hvilket ikke er tilfældet (altså at den er indtastet forkert).

Så pt printer vi på go' gammeldaws facon med USB kabel :-(

Jeg har ikke kunnet finde noget på nettet om dette problem, så nu prøver jeg her. Tænker at det må være en indstilling i routeren som skal ændres. Men hvilken ?

12 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hvilken router bruger du? Nogen routere har som standard WPS slået fra. Man skal så ind i router og slå det til.
Hej. WPS er slået til - den blå LED blinker som den skal, når jeg holder knappen nede i 3 sek.
Det er en SAGEMCOM 3890.
Omdømme 7
Badge +7
Da jeg satte min printer til wifi , foregik det ved, at jeg satte den op fra min PC, hvorefter printeren fandt mit wifi og jeg skrev så koden og så var det på plads.
Omdømme 7
Badge +7
Kender desværre ikke din 3890 router så godt, men nogen gange skal det kombineres med en fast kode af sikkerheds grunde, som du kan hente fra din router.
Omdømme 7
Badge +7
Som joern siger er der vist tale om en kode i 3890.
Omdømme 7
Badge +7
Er ikke den store ørn til 3890, men i min router C6250 kan man vist slå koden fra. Det vil jeg ikke anbefale, men det det gør det måske nemmere med din nye printer.
Omdømme 7
Badge +7
Både da jeg brugte 3890 og C6250 foregik opsætningen via min PC.
jeg er netop ved at opsætte trådløs Brother hl 2170w printer til mit nye netværk på Sagemcom Fast 3890V3 router - min printer udskriver en WPS PinKode på 8 cifre - hvor kan jeg indtaste denne pinkode når jeg er logget ind i routeren - tænker det skal være i menupunktet 'Wireless' - men der kan jeg ikke komme til det - er der nogle der kan hjælpe her?
Omdømme 6
Badge +2
Det står normalt under Wireless, hvis det er der. Kan du ikke trykke på WPS samtidigt på router og printer? (kender ikke din printer)
Omdømme 6
Badge +2
WPS findes under Wireless og Security så vidt jeg husker.
Omdømme 6
Badge +2
På min 3890V2 findes der en WPS knap øverst oppe ved forkanten.
...det er når jeg aktiverer WPS på både min printer og på routeren - så udskriver printeren PIN Koden som jeg skal indtaste i Routeropsætningen - ja jeg har også kigget i router-siden Wireless og Security - men hvor jeg så skal indtaste pinkoden er stadig uklart for mig - I må meget gerne kigge videre, hvis I ved mere - jeg er kørt lidt fast her - tak!

Besvar