netgear cg 3000 og 300mb | YouSee Community
Spørgsmål

netgear cg 3000 og 300mb


kan denne router klare 300mb har 100mb idag.
mvh kim

5 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
I følge specifikationerne kan den klare op til 400 Mps ned (med brug af 8 kanaler). Det fremgår bl.a. af: http://www.multicominc.com/product/netgear-cg3000d-docsis-3-0-wireless-n-cable-gateway/

Praksis har vist, at det ikke altid lader sig gøre. Opgraderer du til 300 MBps og ikke får den mulige hastighed, har en del jeg kender fået en ny router, som bedre håndterer 300 Mbps.
Omdømme 3
Badge +1
Hej kimzemanze

Yousee´s nyeste modem er et Sagemcom F@st 3890 modem som er klar til den kommende 1 Gbit forbindelse via COAX nettet som er ved at blive udrullet i hele landet nu.
Se specifikationer her:
http://bit.ly/2owpLMn
Tak for jeres svar........ hvis jeg nu bestiller opgradering på nettet.... hvad sker der så jeg mener sætter de farten op med det samme eller går der en måned og så ser man om mit gamle modem klarer det..
Omdømme 3
Badge +1
Hej kimzemanze

Når du nu bestiller en højere hastighed inde på Mit Yousee vil du få en bekræftelse på mail, som udgangspunkt vil opgradingen være slået igennem kort tid efter bestillingen.
YouSee vil nok sende dig deres nyeste modem til dig, du vil modtage det med posten indefor 2-10 dage.
CG3000 er ikke godkendt til 300 Mbit/s, så Yousee giver dig automatisk et nyt modem uden det koster ekstra. De glemmer dog sommetider at sende et nyt, men så skal du bare kontakte dem.

Besvar