Triax 388 og Bredbånd via kabeltv | YouSee Community
Svar

Triax 388 og Bredbånd via kabeltv


Hej

I forbindelse med renovering af mit hus har vi fået opgraderet antenneinstallationen. Således er der blevet trukket nye antennekabler og stik til husets 7 rum. Disse kabler er så blevet trukket til bryggerset hvor kabeltv'et kommer ind.
Inden vi renoverede havde vi en antenneforstærker af ældre dato koblet på en almindelig fordeler.
Da jeg nu var igang med at lave hele installationen ny købte jeg ny forstærker med indbygget fordeler. Jeg tog en Triax 388 da denne står som Yousee Ready.
Jeg er dog kommet i tvivl om mit internet som jeg også får via Yousee vil virke da jeg har kunne læse mig til at Triax 388 ikke har returvej. Jeg er ikke flyttet tilbage i huset endnu og har derfor ikke testet det, men jeg ville blot høre om det vil give problemer med forstærkeren eller om der er nogen der har den sammen med internet hvor det virker.
Hvis den ikke fungerer synes jeg det er lidt sløjt der står den er Yousee Ready, da den jo ikke virker med Yousee's produkter.
Skal jeg ud og have fat i en ny forstærker eller er der en nemmere løsning på problemet?
icon

Bedste svar af Forummanden 5 oktober 2018, 17:41

Du behøver ikke koble modemmet på forstærkeren (det anbefales heller ikke). Du indsætter en fordeler foran forstærkeren:

https://www.av-connection.dk/?PGr=10060
Se original

6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Har lige slået den op, der er IKKE returvej, så internet kan ikke bruges på den installation.
Nu har jeg ikke testet det endnu. Men hvis det ikke virker er det godt nok ringe når der står den er Yousee Ready...
Skal jeg ud og have en ny forstærker og i givet fald hvilken? Eller kan det klares på anden vis?
Omdømme 7
Badge +7
Hvis det er nødvendigt, hvad der sandsynligvis er, så skal der haves en anden som har returvej, en som f.eks denne.

https://www.av-cables.dk/antenneforstaerker/professionel-antenneforstaerker-aktiv-returvej-4-vejs-20-db.html?gclid=Cj0KCQjwl9zdBRDgARIsAL5Nyn0ovgsESK0gc6Hk56HmA1RNwjRerN2bbB0YpLSmY-KsyCEp5OshrEEaAjQXEALw_wcB
Du behøver ikke koble modemmet på forstærkeren (det anbefales heller ikke). Du indsætter en fordeler foran forstærkeren:

https://www.av-connection.dk/?PGr=10060
Hej igen. Jeg har nu bestilt tv/data fordeleren. Det stik der så leverer data bliver så ikke forstærket. Kan jeg risikere at jeg har behov for en forstærker til denne alene?
Du har sandsynligvis signal nok. De gængse hjemmeforstærkere understøtter heller ikke Yousees nye DOCSIS 3.1-internet. Modemmet kan vise dig signalstyrken, når du når dertil.

Besvar