NAT2 Vs. NAT3 | YouSee Community
Spørgsmål

NAT2 Vs. NAT3


Hej med jer,

Jeg har YouSee mobilt Bredbånd, og har som så mange andre, kan jeg læse, problemer med min PS4 - Jeg kan ikke få det til at køre "NAT2" - Dette er et problem, da man så ikke kan deltage i parties, og spillelobby'er i f.eks. Gran Turismo og lign.

Jeg har haft ringet til YouSee Hotline, men de siger at jeg skal kontakte Sony... Det er nok ikke helt tilfældet, så det har jeg altså ikke gjort.

Hvad er der at gøre, jeg har venner der også har mobilt bredbånd, dog fra andre udbydere, som kører NAT2 upåklageligt...

Håber I kan hjælpe :-)

På forhånd tak!

René

3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Du skal ikke ringe til Sony. Dette er et YouSee spørgsmål/problem.

For at at udnytte et spil fuldt ud skal man ofte åbne porte i sin router - manuelt eller med UPnP, men med mobilt bredbånd kan man ikke åbne porte. Dette skyldes man hos YouSee på mobilt bredbånd deler en IP-adresse på nettet, og dermed også portene. Er mobilt bredbånd din eneste mulighed, er det mig bekendt kun 3 (måske Oister), som giver en "hel" adresse på internettet.
Omdømme 7
Badge +7
At man på nogle platforme deler IP-adresser (også kendt som CGN) skyldes man mangler V4 IP-adresser. Dette problem bliver først løst, når udbyderne f.eks. YouSee begynder at give os V6 IP-adresser.
https://ipv6-adresse.dk/ og https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT
Hej Slangefar...

Det svarer perfekt på mit spørgsmål! - Så er der kun én vej at gå for nuværende, desværre!

Tak for hjælpen!

René

Besvar