Nat loopback Sagemcom | YouSee Community
Svar

Nat loopback Sagemcom


Hej jeg snakkede med nogle stykker inde fra yousee. en sage at det var en feature i routeren jeg kunne slå fra og til. og at den normalt stod som slået fra.
En anden sage at det ikke var noget man kunne få adgang til på routeren sagemcom
han forklare så mig at man kunne slå et eller andet til på routeren så at routeren kun ville blive set som et modem. og at jeg så ville kunne tilslutte min regen router med nat loopback functionen i.

Jeg vil høre om der er nogle der har bedre forstand på sagemcom routeren fra yousee ind de selv lige har. om der er en mulighed for at slå det til. inden jeg går ud og køber mig en router for jeg kan ikke finde det.

Og hvis ikke det er muligt. hvordan man ændre routeren så den kun ser sig selv som et modem. så jeg kan købe mig en router at tilslutte.

Takker mange gange for den hjælp i kan give mig :)

Sider nemlig med 3 ark suvivel evolved servere, jeg gerne vil have mulighed at transfer charecter i mellem.
icon

Bedste svar af Radiomanden 20 januar 2018, 18:32

For at tilslutte anden Router, skal Modem i Bridge Mode.
De står i denne tråd hvordan.
https://forum.yousee.dk/coax-9/sagemcom-3890-bridgemode-101052
Se original

6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
For at tilslutte anden Router, skal Modem i Bridge Mode.
De står i denne tråd hvordan.
https://forum.yousee.dk/coax-9/sagemcom-3890-bridgemode-101052
Mange tak 🙂 vil jeg prøve hvis nat loopback ikke er en mulighed på routeren.
Omdømme 3
Badge +2
Hej

Jeg har markeret Radiomandens svar for bedste svar 🙂
Omdømme 6
Badge +4
@Fragomatic Hvis du skal købe en router og har lidt forstand på router er det fordel at købe en lidt "professionel" præget router, især hvis du skal køre spilserver. Den hurtigste Router jeg er stødt på, der også kan betales af private uden at gå fra hus og hjem. Er en Edgerouter Lite (ER-L : http://www.pricerunner.dk/pl/168-2962530/Routere/Ubiquiti-EdgeRouter-Lite-3-Sammenlign-Priser ) Den tager kun 7 Watt under fuld last, Den kan uden problemer følge med på 1000 Mbit i routing, og den koster under 1000,- Kr,) eneste ulempe er at den ikke har trådløs netværk. Men så kan man altid købe et Accesspoint. Fra "bagerste ende" af mit netværk derhjemme har jeg ping tider mod enspeedtest.net server på mellem 2 og 3 ms (gennem 2 switche og en edgerouter Lite og ikke med yousee om internetudbyder).Forsinkelsen i routeren er UNDER 1 ms. (Når den altså kører med firewall, NAT, og routing) Vær dog opmærksom på: Det er IKKE en begynder router! (Desværre).

EDIT: Link til producent: https://www.ubnt.com/edgemax/edgerouter-lite/
-Brian
BrianHHansen Mange tak for dit svar vil se på den router 🙂 om ikke andet kan man jo altid bruge brugsanvisning hvis man kommer i tvivl. eller så har andre nok lagt svar op på nettet.
Omdømme 6
Badge +4
@Fragomatic Hvis du vil prøve med en Edgerouter, så er her en vejledning jeg har lavet til grund opsætning.. På Dansk 🙂 http://brianhhansen.dk/vejledning/edgerouter/Edgerouter.htm.
Der er nogen wizards i den også, personlig er jeg ikke så glad for de wizards den har. De plejer at være lidt besværlig at tilrette til den opsætning jeg er interesseret i 🙂. Så er det nemmere at starte helt fra bunden...

-Brian

Besvar