Internet Hastighed | YouSee Community
Spørgsmål

Internet Hastighed


Når jeg kører en hastighedstest på mit internet får jeg følgende værdier: 3.32 Mbit Download og 27,64 Mbit Upload - Min linie er en 100/20 Mbit, så jeg mangler en del på download siden.
Jeg har prøvet at genstarte routeren, men det har ikke hjulpet... Og jeg har prøvet at resette den, og det har heller ikke hjulpet.

Er der nogen derude som har et forslag til en løsning ?

På forhård Tak

5 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Husker du at teste hastigheden kablet? wifi kan være en slem fejlkilde. Du bør foretage flere test over døgnet, da man ofte er udsat for "myldretid" (her er det omkring 16-22 på hverdage).
Omdømme 7
Badge +7
Skal du for alvor teste hastigheden ned, skal du hente fra nogen steder som maksimerer downloaden på din forbindelse. Det kunne f.eks. være at hente Linux udgaven Debian med torrent. Mange deler den og det sikrer din forbindelse bliver udnyttet maksimalt. Tag f.eks. ISO filerne i DVD kataloget amd64 og i386 fra https://www.debian.org/CD/torrent-cd/
Hej

Ja, jeg bruger kabel imellem router og PC.
Og ja, der kan være "myldretid" det er jeg klar over, men jeg tænker at det ikke burde ha' sådan en stor indvikning, især ikke når det kun er download hastigheden den er gal med.

Men tak for svaret
Omdømme 7
Badge +7
Har du prøvet at indtaste din adresse på https://kundeservice.yousee.dk/driftsinformation ?
ja, men den skriver at der ikke er fejl i mit område.

Besvar