Webside blokeringer


Jeg har en del websider der indeholder det/de samme ord, men med forskellig længde afhængig af hvad der indsættes før og efter det samme ord.

f.eks.

porn.com

porntube.com

pornhub.com

For at undgå en helveds masse administration og uoverskuelig liste, så forsøgte jeg at oprette en blokering af "porn", men denne blokerer ikke en skid, selv om den står aktiv i listen og bruger jeg andre enslydende tekster fra forskellige hjemmeside adresser, så virker det heller ikke, nogler giver endda fejlmeddelelse under STATUS=RESOLFAILED

Det eneste der virker er hvis adressen afsluttes korrekt med .dk .com .org osv. Så det er kun bestemte hjemmesider og ikke en gruppe af hjemmesider man kan blokere.

DLink Dir-655 har mulighed for at blokerer på et ord, eller sætning fra en hjemmeside.

Så hvordan laver jeg en blokering af forskellige hjemmesider, som indeholder det samme ord i hele eller noget at teksten?

Kommer der en opdatering til TDC routeren, så man kan få denne funktion?


4 Kommentarer

Mange visninger men ingen svar. Er der slet ingen der kan svar mig på spørgsmålet om der kommer ny og forbedret firmware til TDC 4 routeren og gerne snart?

Ja nu har jeg så fået ny firmware, men en masse indstillinger er forsvundet, blandt andet webside kontrol.
Kan det virkelig passe?
Du skriver ikke hvilken browser/styresystem du bruger?
Måske er det derfor der ikke kommer svar..

Hvad med en udvidelse til din browser der kan blokere sider efter dit eget valg.
Ved ikke om de findes til alle browsere.

Du kunne jo også bruge Edge i windows 10, hvis det er det styresystem du bruger. Den har en en udvidelse med abcblok. (Jeg kan ikke huske om den er indbyget eller om du skal søge efter den i "Store"
se her hvilke muligheder. .
Omdømme 7
Badge +7
Yousee begrænser antallet af funktioner for at lette support af deres routere. Jeg savner meget i den router Yousee stiler til rådighed. Mange af os ender nok med selv at købe en router og sætte den efter den fra Yousee.

Besvar