Spørgsmål

Pair bonding, antal kabler...


Hej. Jeg bor ude hvor kragerne vender, uden mulighed for fiber. Kan ca trække 8,5 Mbit pga afstanden til centralen, og ringede for nogen tid siden til yousee og spurgte om man ikke kunne lave pair bonding, hvortil servicemedarbejderen sagde at det havde jeg ikke nok kabler til... men jeg tror ikke på dem, så kan nogen hjælpe mig herinde? Se vedhæftningerne. Hjælp please, med 3 teenagere i huset er alt forbedring mere end velkomment?

7 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Du skal i dit telefonstik have 2 trådpar, og der skal være et ledigt stik på centralen til det ekstra trådpar.
Men er det ikke det der er i det billede jeg har lagt op?
Omdømme 7
Badge +7
Ja, du har tilsyneladende 2 trådpar (2 stik) . Det har de fleste af os, men der mangler måske et ekstra stik på centralen. Siger YouSee nej til pair bonding er der ikke noget at gøre. Har du overvejet mobilt bredbånd eller hybrid bredbånd?
Omdømme 6
Badge +5
Hej Heinrich1974

Det er ikke så meget hvor mange kabler der er i dit stik i huset. Det er lige så meget hvor mange kabler der kommer i de andre "samledåser" F.eks. den dåse der nok sidder på huset et sted hvor jordkablet kommer op, og går over i det kabel der ender inde ved dit stik. eller hvor mange kabler der evt. er fri fra samleskabe og hen til centralen. Det er jo ikke kun hen til dit stik der skal være kabler fri. Det er jo hele vejen hen til centralen, igennem alle led.

-Brian
Kan man på nogen måde åbne og kigge på den dåse uden på huset, for at se hvor mange kabler der er? Min dåse er en af de gamle runde. Kan ikke rigtigt se hvordan man åbner den.
Omdømme 7
Badge +7
Glem det. Du har fået nej til pair bonding, overvej hybrid bredbånd.
https://yousee.dk/bredbaand/hybrid-bredbaand.aspx
Omdømme 7
Badge +6
Glem det. Du har fået nej til pair bonding, overvej hybrid bredbånd.
https://yousee.dk/bredbaand/hybrid-bredbaand.aspx


Det med småt:

"Læser man det med småt, skal potentielle kunder bemærke, at boostet fra mobilnetværket er begrænset til to terabyte per måned, hvorefter hastigheden vil falde markant. Den kablede forbindelse er dog ubegrænset."
Kilde: Computerworld

https://www.computerworld.dk/art/246221/yousees-nyeste-bredbaandspakke-er-en-turbolader-til-landets-sloeveste-netforbindelser

Og det i en tid hvor flatrate og faste hastigheder ellers er normal praksis?
Come on YouSee, væk med den begrænsning på den type internet forbindelse og vær lidt mere imødekommende over for dem som i forvejen i årevis har lagt sten i vejen for at få Coax og Fiber og derfor døjer daglig med en sløv DSL.
2 TB lyder måske at meget, men begynder man så med en masse streaming, så er kan de være opbrugt længe før måneden er overstået.

Besvar