Spørgsmål

mesh netværk til større hus


Hej. Jeg har hørt at yousee sælger mesh enheder til at forbedre netværket i alle kroge af et større hus. 
 

jeg har wifi fra Hiper (1000mb) og mulighed for netværkskabling flere steder i huset så de nye enheder kan blive koblet direkte til routeren fra hiper. Er der nogen der har erfaring med denne kombination (hiper Wifi og yousee mesh) og hvad koster enhederne fra yousee til dette, tænker jeg skal bruge 2 enheder, maks 3? Kan ikke finde priser nogen steder. 
 

på forhånd tak. 


3 Kommentarer

Omdømme 2
Badge

Jeg har 2 Booster i mit hus, det et rækkehus med en 1 sal. 

Syntes de virker rigtig godt, det dog kun den ene der kablet (stuen) Min router står på loftet og der trukket et net kabel til den i stuen. Mega nemt at opsætte. 

Man skal lige finde et godt sted til base 2 ellers mister du for meget signal mellem de 2 enheder. 

 

Mine enheder hopper selv fra base 1 til 2 når jeg går oven på helt uden problemer.

 

Mener de koster ca. 1600kr men lejer mine til 39kr md.

https://yousee.dk/wifi-booster.aspx

 

Hastigheden er også fin, kommer dog aldrig over 520/120Mbit på min 1000/100Mbit Det på 5ghz wifi.

(Gjorde jeg dog heller ikke uden dem)

Kablet rammer jeg 960/120Mbit.

Omdømme 6
Badge +5

Hej.

Jeg tror lige jeg vil blande mig lidt. I stedet for en opsætning med mesh, (mesh er ikke en forkortelse, det er det engelske ord for et node netværk) Overvej at få et eller flere Accesspoints i stedet for. Ja. De skal forbindes med kabel. Men de er meget mere effektiv end et mesh netværk. Et mesh netværk er ikke andet end en hovedstation med 2, eller flere, extendere, der også kan snakke indbyrdes. Desuden skal der faktisk være minimum 3 enheder (hovedstation, og 2 noder) inden det kan kaldes et mesh. Med kun en node, og hovedstation er det bare en extender, her er der INGEN funktionmægssig forskel på en ekstender, og en mesh node. Hvis du så får en mesh node til. (så man har en hovedstation, og 2 noder) er det, der gør det til et mesh, at hvis det var extendere, kunne de kun hver især snakke med hovedstationen, men ved mesh kan de også snakke indbyrdes, og på den måde er det 2 veje man kan få/sende data. Men data skal stadig sendes gennem luften, og mesh er også følsom overfor andet radio støj. Ligesom almindelig WiFi. Så desværre mesh er ikke det magiske ord der får ens netværk til at køre perfekt..

Jeg har selv kun et stk. Accesspoint, og på min bærbar har jeg 800mbit på WiFi. Det er dette her: https://unifi-hd.ui.com/ Det ligger lige nu på 2300 - 3000 på pricerunner: https://www.pricerunner.dk/pl/272-3905253/Access-Point-til-traadloese-netvaerk/Ubiquiti-UniFi-UAP-AC-HD-Sammenlign-Priser

-Brian

Omdømme 1

Google wifi er en fremragende løsning 

 

kablet backbone gør det fantastisk godt

Besvar